| XLEMON123 a întrebat:

Vreau să încep prin a spune că vreau să fac dragoste cu iubita mea. Ideea e că sunt super excitat până în momentul penetrării, menționeaz că nu sunt virgin și nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată. Pur și simplu când îmi pun prezervativul îmi moare tot cheful. Nu am idee ce se întâmplă, ofer funda.
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| XfenderX a răspuns:

Salut. Ca băiat, te sfătuiesc să nu te alarmezi, nu suferi de nimic. Sexul " piele pe piele " mereu e mai excitant, însă dacă știi că sunt șanse să ejaculezi repede te sfătuiesc să folosești prezervativul. Totodată, personal, ți-aș recomanda să îți inveți penisul cu prezervativul, inainte să te vezi cu persoana respectivă, aplică-l de în cursul zilei și stimulează-ți penisul " nu masturbare ", pentru a-ți obișnui penisul cu prezervativul. Mult succes și be safe.

6 răspunsuri:
| Unsfatbun a răspuns:

Sunteți stresați și de asta nu va iese pasiența. Lăsați lucrurile sa decurgă cât mai natural.
Gândiți-va că sunteți doar voi doi și că este momentul vostru.

| Xpressurself a răspuns:

Iti pierzi starea prea repede, ai incercat sa o lasi pe ea sa il ruleze. Fiecare fata e diferita si fiecare baiat reactioneaza diferit. Treptat o sa inveti sa nu iesi din starea pe care o ai fie sa ramai concentrat la corpul ei sau interactiunea pe care o ai cu ea iar rularea prezervativului sa fie ceva secundar. Cred ca tu uiti de ea si incepi sa te enervezi pe prezervativ ca mai trebuie pus si ala. Da e mai bine asa, cu prezervativ.

| Xpressurself a răspuns (pentru Unsfatbun):

Corect. Cel mai bine e cand pot dormi impreuna si sa aiba tot timpul din lume sa se acomodeze.

| Dana2103 a răspuns:

Incearca un preludiu

| Sofer a răspuns:

Nu mai pune prezervativ.

| Adry05 a răspuns:

Emoții, ții la ea probabil foarte mult și te emoționezi pentru că vrei să iasă bine + îți dorești momentu ăla și te copleșește.