| ReSp3c7 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati. sa-mi schimb starea de spirit,. nu cu alt ceva decat cu un sfat micutpuppy dog eyes deci: este un coleg al iubitei mele. care nu stiu cum sa zic el a profitata intr-un fel de ea acum 1 an. sa va povestesc: s-au dus la Strand iar ea ne stiind sa innoate. tipul a dus-o la 1, 80. si i-a pus mana pe sanii. fund. si de cate ori ma gandesc la faza asta,, imi vine sa-l omor pe tipul ala. :@:@. oare sunt chiar asa gelos?, nu de alta dar iubita mea. cand ne-am cunoscut nu era chiar asa de draguta cu mine. era indiferenta. si si-a batut si joc de mine.oh go on iar eu o iubesc foarte mult! dar cand imi aduc aminte de toate intamplarile. imi vine sa o fac sa sufere. asa cum n-a mai suferit in viata ei. si pe tipul ala. l-as omora! stiti. eu cred ca " fata" nu ma merita... d`aia posibil ca am si starea asta, Voi ce spuneti?puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| hotshotb a răspuns:

Daca e asa cum ai zis tu ea nu are nici o vina.si poate chiar s-a indragostit de tine acum. poate nu avea incredere atunci cand ziceai tu ca e indiferenta. daca vezi ca tine la tine si iti demonstreaza asta eu zic sa ramaneti impreuna.mai ales daca o iubesti si tuwinkingsi ati putea vorbi deschis despre asta. daca reactioneaza urat chiar nu te merita

5 răspunsuri:
| Crashhunter a răspuns:

Spune-i ca iti amintesti dar mai discret pentru ca ai putea strica relatia.Ma refer la tipa, baga si tu in conversatie o intamplare cu ea cand se comporta urat cu tine ca o gluma, dar vezi cum faci sa fie discret, gen amintiri placute.Vezii reactia si consoleaz-o daca ii pare rau, daca nu inseamna ca nu prea regreta, deci e rau.
Cat despre "Pipaici", ai 2 variante:
-Fa-l sa isi ceara scuze.In caz ca sunteti prieteni acum. Spune-i ca putea sa se inece din cauza lui, etc.Fa-l sa aiba mustrari de constiinta.
-Stinge-l in bataie, dar iti trebuie un motiv intemeiat.Nu sapa dupa dovezi de acum 5000 de ani ca a pipait-o, cauta un motiv mai contemporan, unul bun de tot.Care sa aiba logica.Incearca sa vorbesti cu el despre ea,astfel incat el sa inceapa sa ii faca "complimente".Sau, pur si simplu canalizeaza-ti energia in muzica(Iti recomand hard rock, screamo, pentru a iti mari furialaughing ) sau baga-te la box, K1, sporturi care pot canaliza ura. Poate chiar si tenis.Deci,i-ati un Wii si un Guitar Hero si ai 2 in 1 happy
Serios acum, nu te lasa macinat de amintirile de pe vremea lu Ceasca pentru ca nu isi au locul acolo.
Poti sa mai incerci si o discutie libera cu prietena ta despre totul.Serios.Intreaba fata daca e de acord inainte, dupa care incepi sa ii spui ce te supara.Ii spui si de tipul ala, si de cum se comporta ea cu tine.Sincer.
Saaaau te poti scufunda intr-un cazan de minciuni si esti pazit..ca doar minciuna are picioare lungi, nu>? Sau era altfel->?
Oricum, iti sugerez sa vorbesti cu ea deschis despre ce simti. Sfatuieste-te cu ea si despre Pipaici, si vezi daca iti da voie sa il batilaughing

| diana26 a răspuns:

Poate esti suparat doar pentru ca te gandesti la asta, nu are rost, ce a fost a fost, eu cred ca nu ar trebui sa te mai gandesti la trecut ci la prezent, nu ar trebuie sa suferi pentru toti prostii

| SakonSIUkon a răspuns:

Intai cugeta asupra situatiei voastretongueune-ti intrebarea frate Suntem impreuna sau nu? Daca sunteti impreuna si ea te iubeste, tu o iubesti concentreaza-te pe relatie si fi stalpul ei, daca nu sunte-ti impreuna ce treaba mai ai cu fata asta las-o in treba ei si ai terminat dar nu este bine sa gandesti asa, Il omor pe ala, o distrug pe asta nu e bine si in plus s-a intamplat deja nu are rost sa mai fi suparat ca totul merge inainte nu se opreste la acea intamplare.

| ReSp3c7 explică (pentru hotshotb):

Nu reactioneaza urat. chiar isi cere iertare...

| hotshotb a răspuns (pentru ReSp3c7):

Ei atunci ma bucur pentru tine happy