Nu stiu ce sa spun de aceste fete. Poate ca chiar sufera din dragoste pentru ca s-a despartit curand de partenerul ei. Si nu trebuie sa iti fie rusine ca nu ai iubit cu adevarat, e chiar un avantaj.
Nu cred ca am dat un raspuns potrivit pentru aceasta situatie, dar oricum sper ca te-am ajutat:*
Am o parere proasta la ani aia te gandesti la liceu nu la iubiti parerea mea, acum daca ele iubesc cine stie dar cred ca ele doar simt o placere atata tot nicidecum iubire, relatile astea nici nu se pot numi relati si prieteni
Hmm si eu am 15 ani si tot ca si tine aud fete de 12-13 ani care vor sa fie intr-o relatie cu baieti m-ai mari dar ele nu stiu nici macar ce-i aia dragostea nu-i o punga de cereale ce o gasesti la magazin )
Eu am 15 ani. Eu la 11-13 ani nu am avut prieten. Nici acum nu pot sa zic ca am nici nu stiu ce sa cred, dar nu conteaza asta. Probabil ca s-au atasat si ele si ca le doare. Pana la urma judeca si ele, crede-ma mai breaza poate fi una de 12 decat alta de 14 sau mai stiu eu cum. Insa bineinteles ca durerea lor e trecatoare si ca intensitate redusa, nu e precum o casatorie distrusa dupa multi ani impreuna.
Toate fetele se indragostesc de la aceasta varsta deoarece au dreptul! daca tu esti baiat nu ai de unde sa stii ca o mare parte din copilaria unei fete sunt sentimentele asa ca gura mica!
Crede-ma eu am 13 ani si stiu cum e sa suferi din cauza unui baiat si iubirea e altfel la varsta mea pentru ca noi copii nu avem griji si un simplu sarut pare o clipa de rai si e complicat de explicat dar unele fete chiar sufera si sunt "pedepsite de viata" pentru ca iubesc
La varsta lor prostia e mare si restul e can can. Mi-e sila de comportamentul lor parsiv si incercarile de a atrage atentia cu orice pret. Le mananca pasarica si nu stiu cum sa para mai mature si cand dau peste vreunu care se pune la mintea lor si le-o da in fata, nu stiu cum sa mai fuga si tot ele sunt victime. Eu le-as face cate o baie rece de fiecare data cand le aud de rahaturile astea de iubiri de 12-13 ani.
Nu m-am referit la asta am spus ca oricine are dreptul sa iubeasca indiferent de varsta! si pnm astea mici se indragostesc de 5 ori pe zi dar cine esti tu sa l-e critici?!?!