Nu-i gresit, dar mai bine zici ca ati stat in acelasi pat sau ca ati dormit in acelasi pat, sa nu se inteleaga altceva.
Pai daca aduce floricele si e un film bun cred ca nu mai am chef de ceava.M-ar lua o lene din aia mare si as adormii.Ar fi tare isi vezi ca eu ma culc opresti si tu astea pe aici si speli vasele alea .
Si care e scopul? wtf de ce draq o mai chemi la tine atunci? stati in pat va uitai la gossip girl, vorbiti despre baieti, va faceti unghiile si va imaginati ce frumos ar fi daca vi s-ar sincroniza ciclurile este )?
Cand e vorba de culcat inseamna ca ai facut sex
Dar daca spui ca ai dormit, inseamna ca doar ati dormit si nu ati facut prostii
Ca sa nu inteleaga lumea gresit e corect sa spui ca ai dormit
Tu ai dormit cu ea, nu te-ai culcat. Asa s-a format expresia in limba romana. Mai corect ar fi, ca te-ai culcat LANGA ea.
Da, e perfect ok. Importanta este relatia pe care o ai cu acea fata, nu ce spun celalti. Eu am fost impreuna cu o fata in jur de doi ani si m-am culcat de nenumarate ori cu ea, insa, in finalul relatiei, amandoi am ramas virgini... Doar ca am dormit amandoi de multe ori, asa ca nu e gresita ideea, ci exprimarea este interpretata aiurea din cauza unei societati roase de ura si de invidie si ale carei valori morale sunt decazute...
Poti spune si tu ca ai dormit cu el/ea. Schimba expresia,, culcat'' cu,, dormit''