anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va spun ca nu sunt un baiat obisnuit adica nu fac chestii vulgare de exemplu: sa scuipi sa injuri etc.Sunt mai retras.
Unii ma fac gay, vreau sa stiu si parerea voastra Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| AvaAvram a răspuns:

Esti normal. Daca alti spun ceva lasa-i in pace ei stiu numai sa barfeasca.

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vrei sa spui ca ESTI un baiat obisnuit daca nu faci chestii vulgare.

| CanooT a răspuns:

Pai esti un baiat normal. Ei nu stiu ce inseamna gay
Gay in limba engleza inseamna doi barbati care se iubesc
in limba romana inseamna homosexual
Funda?

greece12
| greece12 a răspuns:

Chiar daca ai fi fost gay,ar fi fost o tema care te priveste direct si personal,nu vad nimic de condamnat,comentat sau judecat,in asta!
In plus, nu mi-as fi putut imagina niciodata ca gradul de vulgaritate te-ar putea consfinti drept "mascul"!
Se pare ca esti inconjurat de persoane lipsite de bun simt si fara strop de educatie, care se comporta ca o sleahta de derbedei si golani, incurajandu-se reciproc si gasind satisfactie in a umili pe cei care difera de ei!
Ramai cel care esti si gaseste puterea sa te aperi, intr-o buna zi vei gasi persoane care vor aprecia enorm caracterul si felul tau de-a fi!
Mult noroc!

| pietrean a răspuns:

Din ce ai scris,nimeni nu-si poate da seama daca esti gay sau nu. Faptul de a fi gay, este doar alegerea fiecaruia si nu o consider o rusine(atata timp cat nu esti eschibitionist, atata timp cat nu ma agresezi intr-un fel sau altul).
Faptul ca te comporti civilizat, arata ca esti un baiat educat, cu bun simt.Ca nu accepti in jurul tau persoane "badarane", este iar un lucru bun.Asa ca, lasa-i cu nesimtirea lor pe cei ce te agreseaza verbal, ignorai, cauta-ti prieteni asemeni tie, cu care ai ce discuta.

| pietrean a răspuns (pentru CanooT):

HOMOSEXUALII,pot fi gay (barbatii) si lesbiene (femeile). Adica se iubesc si intretin raporturi sexuale, cu partener de acelasi sex.
Sinonime:homosexual,gay, lesbiana, poponar, pervers, poponar.

| Cristiann25 a răspuns:

Stii de ce te fac asa? Te-au luat de fraier! Daca esti asa cum zici "mai retras" e clar ca de aia se ia de tine.

Răspuns utilizator avertizat
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca tie-ti plzce sa fii gay e bine? daca nu riposteaza macar verbal

| NAdrian a răspuns:

Gura lumii nu o acopera decat pamantul

| Zenithf a răspuns:

Aia care fac asta (chestii vulgare, cum ai zis tu) sunt niste curve disperate dupa atentie. Si o sa fie si mai ciudosi cand o fata draguta si cumsecade iti va da tie atentie (of corse, ceva reciproc).

| valentinamarinamary a răspuns:

Doamne ...sa stii ca sunt uni baieti care scuipa, injura dar sunt gay! Asta nu e decat o tampenie vor ei sa fie `baietii rai` foarte bine or sa vada ei mai tarziu! Si cu chestia aia sa stii ca doar tu poti sa-ti dai seama daca esti gay sau nu! Deci esti absolut normal!:*

| vianora a răspuns:

Esti un baiat normal.Si ce de lumea te vorbeste. Nu asculta toate cele rele si spuneti ca esti o persoana importanta de te barfesc pe la spate, sau ca le esti tare drag de tine de au treaba ta.Nu ii baga in seama

| ValentinMT a răspuns:

Multumesc de raspunsuri chiar m-ati ajutat foarte mult.Sa va spun drept numai dusmanii mi-au zis asta si de la un timp au incetat (cel putin asta am vazut)Dar mi se spunea foarte des si nu am priceput de ce mi se zicea asta chiar ma facusem de rusine intr-a 5 a ca i-am zis Doamnei de Geografie si m-a chemat in clasa la ea (era diriginta) si l-a scos in fata si incepea sa comenteze m-a jenat acest lucru.Defapt mi-am dat seama ca nesimtirea nu are limite in vremurile noastre.Ms mult!

| ValentinMT a răspuns:

Inca un lucru eu nu sunt gay. Nici nu imi trece prin minte asa ceva.Ca prim ajutor cum ar trebui sa ma comport si sa procedez in asemenea situatii?

| ValentinMT a răspuns (pentru greece12):

Vreau sa va intreb cum ar trebui sa ma comport ca sa pot evita aceste situatii adica numai mie mi se zice iar celor care chiar sunt (sunt 2)nu li se zice nimic am inteles ca motivul poate fii si invidia dar adevaru e ca nu as fi nici nu imi doresc asa ceva.
Multumesc de raspuns!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru ValentinMT):

Tot ce poti face este sa ignori cu desavarsire comentariile rautacioase, ca si cum nici n-ai fi acolo.
Cei care te jignesc, o fac din rautate si doresc sa se "distreze" pe seama ta.Neraspunzand in nici un fel,le strici "distractia".
Te vor jigni o data,de zece ori, daca vor vedea ca nu e rost de "distractie", vor cauta o alta victima, mai receptiva!
Si, fa-ti si o prietena...asta le-ar inchide gura pentru totdeauna!
happy

| ValentinMT a răspuns (pentru greece12):

Faza e ca aveam prietena pana acum o luna. Multumesc mult de raspunsuri regret ca am dat funda la altcineva

greece12
| greece12 a răspuns (pentru ValentinMT):

Fii serios, eu n-am raspuns niciodata pentru funda, s-asa am prea multe!
Important e sa fi putut sa te ajut cu ceva!
happy