Pai daca esti timida, cel mai simplu este sa-l abordezi pa fb, sau macar sa-i dai un like sau un comment de genul"simpatic/frumoasa poza/artistica" sa nu pari disperata. bine-ar fi daca ati avea un prieten comun, pe cineva din gasca lui care sa te ajute cu el
Daca vrei poti sa ii spui ca iti place de el..ma rog eu asa fac cu baietii de care imi place...si poate o sa ai un raspuns pozitiv adica poate iti spune ca si lui ii place de tine. sper ca te-am ajutat(alta varianta ar fi sa te bagi in seama cu el sa deveniti prieteni)
Uite...eu sunt o fata foarte timida, dar intr-un an mi s-a pus pata pe un baiat putin mai mare decat mine.Il vedeam prin scoala des si imi zambea.situatia era ca si a ta.Curaj nu am avut si nu o sa am niciodata sa ii spun unui baiat ca imi place de el(ma inrosesc rau de tot), insa am reusit sa fac rost de id-ul lui de mess si am intrat pe el fara niciun stres, pentru ca nu aveam de ce, nu ma putea vedea, corect? Daca sunteti niste personalitati asemanatoare o sa aveti despre ce sa povestiti.Eu atunci m-am prezentat, si-a dat seama cine sunt si crede-ma ca sa bucurat.acum tu pe fb poti sa incepi sa ii lasi comentarii, like, asa subtile si cum a zis denysse94..sa nu pari disperata si daca vezi ca o sa iti raspunda sigur te place sau e cel putin interesat de persoana ta.Iti urez succes si sper ca te-am ajutat!
Anonima17191 întreabă: