| InVPent a întrebat:

Trec direct la subiect. Sunt cu o fata de 2 luni. Acum cam... o luna m-a inselat cu doi tipi, insa nu s-au vazut. Erau intr-o relatie doar pe net. Cu unul dintre ei era inainte sa fie cu mine si ea spune ca nu stia cum sa ii spuna ca vrea sa se desparta. Cu celalalt a zis ca nu stie ca a fost in capul ei si ca regreta, ea nu simtea nimic pentru el, dar a inceput el cu " Te iubesc" si ea a continuat ( Hristosu' ma-tii ). Acum ne-am certat putin si mi-a zis ca decat sa ma faca sa sufar, mai bine ne despartim. In fine. Dupa ce tot insistam eu " glumesti, nu?" a zis ca glumeste, dar asa in sila " Da, glumesc... ". Ieri mi-a zis ca iese cu matusa-sa pe-afara si ca nu putem sa ne vedem. Azi cand am venit de la scoala (suntem in aceeasi clasa) cica nu poate sa ramana mult ca trebuie' sa ajunga acasa ca iese iar cu matusa-sa. Am plecat direct ca incepuse cu ifosele ei. I-am zis ca am treaba si am plecat. Dupa mi-a dat mesajul ca ne despartim dupa ce ne-am certat putin. Am intrebat-o daca maine mergem amandoi la scoala si cica nu stie la cat se trezeste si pana mea ( nu pot sa injur sad So sad ) si ca nu vrea sa intarziem amandoi, daca o face cineva, o face doar ea. Dupa ce i-am zis ca nu imi pasa si am intrebat-o din nou daca mergem amandoi nu mi-a mai raspuns. La telefon mi-a respins o data apoi nu imi mai raspundea decat casuta vocala. Cum sa o prind daca ma inseala iar? Ceva idei? Sa stiu cate cu cati Hristosei ii *** si cate biserici. Idei, pls? laughing Stiu ca ii ciudat, dar vorbesc serios.

Răspuns Câştigător
| Pintilei_Diana_1999 a răspuns:

Iti pot spune ca acea fata nu merita nimic. Daca face un lucru din prima il va face toata viata, nu o sa se indrepte. Si nu merita sa iti bati capul doar pentru una care ii place doar sa isi bata joc de tine.
Ca sa iti raspund la intrebare, poti ruga un prieten sa se propie de ea si poti afla daca te inseala. Mai poti sa o urmaresti sa vezi ce face si unde merge.
Cam asta aii putea face, dar mai repet o data, nu merita sa te injosesti doar pentru una care nu da nici 2 lei pe tine. Meriti ceva mai bun, care sa te respecte.

7 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Eu sunt sigur că nu te înseală.
Pentru că nu mai sunteti împreună.

| InVPent explică (pentru LoveSleep):

+1 Bro rolling on the floor))) Merci de raspuns

| InVPent explică (pentru Pintilei_Diana_1999):

Da, stiu ca nu merita, dar chestia ii ca am inceput sa o iubesc. Da, da... Stiu. In fine. Vreau doar sa aflu daca ar mai face-o din nou, sunt curios pana unde duce toata chestia asta si vreau dupa sa o fac de ras in tot orasul. Sa stie toata lumea cat e de prefacuta, nu pot s-o numesc curva ca nu s-a culcat cu mine din prima, daca era o tarfa se avanta cu piz... pasarica inainte laughing Merci de raspuns

| R0R0 a răspuns:

Fata asta clar nu te place.
Zice ca esti prea bun pentru ea, ca ii e frica sa iti zica in fata ca nu te mai vrea ca iubit.

| Oana92 a răspuns (pentru InVPent):

Vorbesti cam urat despre fata pe care se presupune ca o iubesti... Nici nu e de mirare ca nu iti mai raspunde la telefonwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Doamne, ce probleme ai si tu! Pai daca ea nu mai este cu tine, cum poate sa te insele?