De ce crezi ca baietii scunzi si cu ochelari nu sunt atragatori?
Sunt persoane care se vad mai departe de prima aparenta,care vor sa cunoasca prima data acea persoana inainte sa o judece!
Eu nu iti spun sa te duci direct la ea pentru ca iti dau dreptate, pare penibil! dar poti incerca sa faci rost de id-ul ei, facebook, numarul ei si sa vorbiti, sa va cunoaste-ti iar dupa sa iti destanui sentimentele! vezi poate asa vei reusi!
Succes si o zi bun,
Salut!
Pai alt ceva infara, " sa te duci la ea" (cum ai zis si tu), nu ai ce sa faci. Mai ales daca nu o cunosti. O poti invita la o plimabare in parc la un suc si cine stie. Trebuie sa fi tu insuti, chiat daca cateodata nu o sa mearga.
Asculta ce iti zic si ce o sa zica altii si fa concluzia! Pai...Iar apoi ii poti cere numarul (sau ID-ul) ei si poti vorbi prin mesaje cu ea.
Nu e greu.
Dar nu ai ce sa faci in afara de ce ai mentionat mai sus. Crede-ma!
Macar incearca. Cred ca sti bine ca o relatie nu se bazeaza pe aspectul fizic ci pe gandire si pe suflet.
Dar daca faci pasii mai sus si o sa iti mearga, o sa descoperi sufletul si inima ei si ai sa vezi ce o sa fie mai departe. Iti urez bafta!
Nimeni nu o sa se rada de tine. Toti ne gandim la asta in lumea de azi. Stai linistit. Hai, iti urez BAFTA!
Fundita?
In legatura cu inaltimea stai calm ca vei creste, si eu la varsta ta aveam cam aceeasi inaltime si in decursul a 1 an jumate am crescut aproape 20 cm. Oricum esti prea mic pentru,, agatat". Parerea mea ar fi ca ti-ar sta mult mai bine cu parul scurt, doar parerea mea nu vreau sa sara altii cu " bwaa tu nu stii ce vorbesti ". Mno. Spor la,, agatat" ce sa-ti zic
1.Mai bine slab decat gras, tunde-ti si tu parul mai scurt, fa-ti o freza mai calumea si ochelarii poarta-i doar la scoala in ore
beausingurlamasamea întreabă: