| Exista_Zuzu_1991 a întrebat:

Salut tuturor. Am 17 ani
M-am gandit sa ii propun iubitei mele sa facem dragoste, dar ea nu vrea deoarece este inca virgina. Avem deja 1 an decand suntem impreuna.a spus ca facem orice inafara de sex si supt. o parere ce putem face.? Am uitat sa mentionez ca are16 ani. Astept pareri si sugestii serioase.
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

16 ani.Probabil iubita ta s-a speriat.
Prima experienta sexuala este un pas important din viata oricarui fete.
Corpul oricarui adolesect, dar mai ales la fete nu este pregatit pentru sex, decat de la 17 ani jumate in sus.Asta ca prim aspect. Apoi, trebuie sa ai o multime de alte informati incepand cu metodele de protectie si termind cu durata de viata a spematoiziilor.Sunt multe lucruri de aflat.
Nu o forta pentru ca risti sa o pierzi
Este posibila o relatie si fara a face dragoste.
Poti dovedi ca iubesti si fara a face dragoste.
Respect-o!

15 răspunsuri:
| Anonymous999 a răspuns:

Plecati intr-o excursie.

| Anonymous999 a răspuns:

Daca nu vrea nu o poti obliga, asteapt-o pana e pregatita.happy

| Bellee a răspuns:

Haha ..eu numai ce am pus intrebarea ca eu am 16 si iubitul 17 si nu stiu daca e cazu sa facem dragoste. daca e ca mine probabil ca si ea vrea dar ii este frica sa nu greseaca consecinte remuscari dezamagiri etc..nustiu asteapa daca o iubesti daca nu o iubesti da doamne sa aiba minte.

| NameHarris a răspuns:

Dai la manivelalaughing

| cristimihailov a răspuns:

Incerci cu alta.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Frumos asa, preiei exact ce spun toti ceilalti si repeti ca un reportofon dat pe replay. Si ce-am zis eu, si acum ce-a zis greece. Ceva anume stii tu de la tine din ce te-ai informat tu sau nu prea?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Dragule,uita-te putin pe profilul meu! Am si eu varsta si am o oarecare experinta! Crezi ca nu sunt in stare sa dau un raspuns gandit de mine?

| Danysan a răspuns:

Nu o forta discuta cu ea dar intr-un mod placut si daca vezi ca se supara si asa evita o perioada sa aduci asta in discutie.Iti spun cu mana pe inima ca ristisa o pierzi.O fata care se simte fortata, chiar daca tu nu ai impresia ca faci asta va renunta la tine.Sunt patit crede-ma.Mai bine prefera sa se desparta de tine, indif cat de mult te-ar iubii.Nu o prinds la mijloc ca dupa o sa iti dai palme singur.Indiferent ca aveti un an ca i-ai demonstrat cat de mult o iubesti de n ori daca nu vrea sa o faca asta e.astepti.nu ori ca nu o faci. Femeile sunt sesibile cand vine vb de asta si crede-ma ca prefera sa se desparta de tine indif cat te-ar iubii daca se simt fortate sau obligate.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai faceti orice in afara de penetare; daca nu e pregatita trebuie sa astepti nu poti sa o fortezi; oricum ar fi trebuie sa ai rabdare daca ti i la ea lasa si asteapta sa fie pregatita; daca te apuci sa o presezi va crede ca tot ce vrei e sa faci sex cu dansa si atunci relatia se va raci sau destrama; stiu ca e greu cand toti dintre prietenii tai se lauda pe afara ca au facut o si ca sunt cei mai mari amanti in viata;

| Futhakari a răspuns:

Tu vrei sa strici tot pentru sex nu mai inteleg stiu ca e frumos si placut sa faci sex dar mai lasatio moale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jajajaja, stii cum e ''daca nu o arzi acuma nu o mai arzi niciodata''.
Atunci cand intri intr-o relaie cu cineva trebuie sez si multa dragoste ajutor reciproc, trebuie sa fi tu ca fata constienta ca acel baiat este adolescent si vrea si el o partida buna, infine. Daca nu vrea las-o in pace. Daca nu vrea peste 2 ani e problema asa o sa faca cu toti o sa se desparata ei de ea sau invers pentru ca nu vrea sex. Tu ce parere ai?

| Zenithf a răspuns (pentru Bellee):

Nu stiu exact cum sa vorbesc cu voi, ca si cu niste oameni maturi, sau ca si cu unii care sunt inca copii. Cu copiii era usor: nu face una, nu face alta, ca faci buba, ca nu-ti mai iau ciocolata.
Voi, care sunteti niste tineri gata de a pasi pe pragul maturitatii, trebuie sa ma intelegeti, lucrurile nu sunt deloc simple. Si cel mai bun sfat pe care vi-l pot da, si tie Bellee, si tie Exista_Zuzu, este sa vedeti intotdeauna ce poate iesi mai rau din ceea ce faceti, si daca sunteti pregatiti pentru acea eventualitate.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Mai demult ai preluat fix o chestie spusa de mine, acum ai prins-o din zbor p-asta cu 17 ani jumate de la Greece. Deci, ne lasi? Spui si de la tine, dar ai un talent nativ la copy-paste de idei si informatii de la alti useri. Nu ne prosti ca nu merge.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Nu am preulat nimic si e fix problema ta daca ma crezi sau nu.Nu dau copy -paste pentru ca repet, sunt sunt in stare sa dau raspunsuri gandite de mine.
Si te-as ruga sa vorbesti in numele tau, da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerea mea e să-ți ții cucul în frâu și să nu-l mai lași să gândească în locul tău că totuși tipa are 16 ani. Adică ori o iubești ori te plângi de ea că nu vrea să și-o tragă (fapt pentru care o felicit)