| coka123 a întrebat:

Salut tuturor, am 17 ani! Mie imi place de o fata are 18 ani! Ne intelegem bine asa... vorbeam pe mess iar ea m-a intrebat : Tu ma simpatizezi pe mine,putin asa? si am raspuns da,te simpatizez. Ii pun si eu intrebarea si imi raspunde da,esti de treaba. Nu prea mi se pare in regula pentru ca m-ar considera mai mult un prieten vad eu.Ea a avut o relatie s-a despartit de el, iar ea zis ca nu vrea momentat un iubit... Dar a zis ca sunt de treaba.

Ce intelegeti voi prin"de treaba"?
Intrebarea mea pentru voi este cum pot face sa numai par un prieten sau nici nu stiu daca :'da, esti de treaba 'e de bine sau nu...mi se pare doar mie? I

// Funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| bubultzz a răspuns:

Buna! Tu ai zis ca a avut o relatie si s-au despartit de curand, nu te-ai gandit ca poate este confuza si nu stie daca mai vrea o alta relatie. Tu sa incerci sa vorbesti cu ea despre asta pentru ca este foarte important sa stii ce simte ea. Poate inca mai tine la persoana respectiva si nu ar vrea sa te dezamajeasca. Este un lucru foarte bun sa comunicati mult timp asa poate sa inceapa usor usor sa tina la tine, sa se invete si sa-i fie drag. Parerea mea este sa vorbesti cu ea si sa nu o iei tare, sa-i zici sa aiba incredere si sa-ti spuna ce simte cu adevarat. Diferenta de varsta nu esti un obstacol mai ales. Iar raspunsul ei "esti de treaba" mi se pare mai mult pentru un prieten. sunt fata si am trecut si eu prin asta. Nu te grabii, vb si cu si o sa fie bine. Ascult-o e cel mai important. Bafta kiss!
Fundaa?batting eyelashes

11 răspunsuri:
| BogdanCampion a răspuns:

Take it easy. Acum "de treaba" poate insemna un prieten, asa cum ai banuit tu, dar acel de treaba se poate transforma in altceva in viitor. O relatie se bazeaza pe rabdare. Nu te alarma pentru ca a spus ca esti de treaba, caci asta dupa parerea mea inseamna ca te observa si ca ii esti apropiat.

| mamasiita a răspuns:

Ea ti-a spus,, de treaba,, pentru ca ii esti un bun prieten, caruia ii poate spune orice, care o pate ajuta. asta inseamna ca tine la tine

| Zizzou a răspuns:

Inteleg prin "de treaba" un prieten bun, pe care te poti baza in unele situatii, si in care poti avea incredere.
":'da, esti de treaba" - din cate stiu este de bine, cum am spus mai sus esti un prieten bun pentru ea.

| coka123 explică (pentru Zizzou):

Si e bine sa ii fiu un prieten bun?

| coka123 explică (pentru bubultzz):

Inca o intrebare si iti dau funda big grin tot esti fata big grin Dar imi e ca daca o sa incerc sa ii fiu prieten poate o sa ramanem asa... a zis ca s-a despartit de simtit nu stiu.dar a zis ca a cam suferit mult si vrea sa mai treaca timpu cred ca se referea o luna 2 am niste banuieli eu big grin
Iar de treaba da, tocmai de asta, suna a prieten si parca... vrea doar atat.

| coka123 explică (pentru mamasiita):

Si e bine sa ii fiu un prieten bun? daca vrea sa ramanem doar prieteni? sad

| Ekcstsy a răspuns:

ADica esti ok si ai putea sa ai sanse cu ea dar nu trebuie sa o presezi si sa o bati la cap prea mult. Fii tu insuti, vorbeste in continuare cu ea ca si pana acum si cu timpul ii vei arata ca esti mai mult decat de treaba si va dori ceva mai mult cu tine. Succes

| Zizzou a răspuns (pentru coka123):

Da, pentru ca dupa putin timp [2 saptamani] dupa ce ii trece si de fostul ei prieten ai putea sa vorbesti mai multe cu ea si ii poti spune ce simti

| Zizzou a răspuns (pentru coka123):

Da. Ramaneti prieteni buni pana ii trece de acea despartire, Dupa aceea puteti vorbi linistiti
Prieten / Prieten bun : nu e o mica diferenta? Uneori acele bune prietenii se transforma in iubire

| klaws007 a răspuns:

Trebuia sa nu ii spui ca o simpatizezi. stiu ca o sa fiu criticat, dar in ziua de azi fetele care primesc prea mult respect isi bat joc, si cu cat le tratezi mai rece(atentie: rece, nu urat), cu atat se simt mai atrase de tine. asa ca... spor la congelare happy

| bubultzz a răspuns (pentru coka123):

Deci fi atent daca incerci sa ii fi prieten nu inseamna ca ramaneti asa. Uite vezi tu ai zis ca a suferit si ca vrea sa mai treaca timpu, tu vorbeste cu ea o sa te ajute mult sa iti dai seama. Iar daca ea o sa se obisnuiasca cu tine o sa-i fie greu daca te pierde si pe tine. Dar pentru asta intreab-o daca e sigura ca nu mai vrea sa aiba nimic cu fostul dupa o sa suferi tu straight face. Nu se stie ce vrea ea, poate chiar vrea decat putin timp. Sper ca te-am ajutat! kiss