| Robertoe36 a întrebat:

Salut tuturor. am o foarte mare problema si imi este putin rusine sa ma exprim pe site-ul acesta, cu toate ca nu am mai scris niciodata decat am citit. Asa ca o sa va povestesc putin problema mea si astept niste pareri. Am cunoscut o fata acum vreo 3 ani, la inceputul scolii in septembrie, m-am tinut dupa ea cam 1 an si am fost cei mai buni prieteni pana in urmatoru an in noiembrie cand ne-am cuplat in sfarsit. Neam iubit foarte mult si ea a decis sa facem dragoste(am fost primul) si totul a fost ok. Ne-am iubit foarte foarte mult si tin sa spun cu asta ca am fost singuru din viata ei care m-a iubit cu adevarat (cu fostii ei facea ce vroia ea, cand zicea ea ceva ca ea era si daca zicea sa puna capat relatiei asa se intampla, si nu a iubit pe nimeni cum m-a iubit pe mine). Asta a tinut pana vara asta... eu am plecat in suedia in mai am stat 1 luna, stiu ca ea plangea aproape in fiecare zi dupa mine si cand m-am intors totul a fost bine. Sunt foarte sigur ca ea nu m-a mintit niciodata, mereu am comunicat extrem de bine. In vara iulie-august ea a fost plecata in Romania in vacanta si ne-am cam certat, eu eram prea gelos si dur (cum am fost aproape mereu) mereu ii interziceam unele lucruri(banale). Sa intors din Romania unpic schimbata sa zicem, sunt sigur ca nu a avut pe nimeni acolo, nu este genul sa fie atrasa de sex, si nu este genul sa insele si sa nu-mi spuna ca are pe altcineva, daca ei ii place de altcineva si este cu altcineva mi-ar spune fara sa se gandeasca, deci nu e loc de asa ceva. Acum cateva saptamani, imi spune ca vrea sa ne vedem mai rar. ca s-a saturat si nu mai stie ce simte, cand am auzit asta mi sau inmuiat picioarele, pentru ca stiam ca ma iubeste mult si ca nu ar sta cu altcineva. Chiar nu stiu ce sa fac si chiar nu stiu ce sa cred? Imi spune ca nu stie ce simte dar imi spune si ca o sa ma iubeasca mereu, ca m-a iubit cu adevarat. Acum este mai indiferenta..ma baga in seama mai greu dar totusi vorbim zilele... Ce sa fac? chiar o iubesc cu adevarat si i-am demostrat asta si stie foarte bine ca as face orice pentru ea, dar indiferenta ei uneori imi rupe sufletul. Imi pare rau pentru atata scris sad dar chiar am mare, foarte mare nevoie de ajutor sad multumesc celor ce au citit tot

11 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

Oricat de mult crezi tu ca te iubeste, vine momentul acela in care simti ca deja te-ai plictisit.Despartirea iti bate la usa dar tu nu ii deschizi.De ce trebuie sa ne gandim tot timpul ca primul din viata noastra trebuie sa fie neaparat si ultimul? Eu am facut la fel ca ea, m-am despartit de plictiseala, doar pentru ca ajunsesem sa vad viata si fara el.Si ea la fel,acum crede ca nu mai simte la fel si o sa isi dea seama de fapt cand nu o sa mai fiti impreuna cat de mult te iubeste.Tu insisti ca o iubesti si ca nu poti fara ea,dar sunt sigura ca ea nu te mai pote auzi sa ii vorbesti asa.Din moment ce am fost in situatia ei stiu cum se simte si ii inevitabil sa nu va despartiti.
Nici sa nu te gandesti sa ii spui: "Hai,ai dreptate, sa luam o pauza!" ca ajungeti mai rau.
Daca nu mai merge, nu fi egoist sa te gandesti numai la tine, lasa-o sa plece, pentru ca nu ai de ales.Scuze daca am fost prea dura.winking

| AtateaConditii a răspuns:

Poate ai spus ceva gresit fata de ea sau vrea sa iti arate ca, cu gelozia nu rezolvi nimic si sa te mai potolesti.

| mihai69 a răspuns:

Relațiile evoluează, oamenii se schimbă.
Discută deschis cu ea, spune-i ce observi și roag-o să spună dacă e ceva trecător sau nu; ori dacă ai greșit cu ceva, ca să te poți corecta.
Dacă spune că nu mai poate și nu mai vrea... asta e!
Plângi o lună și pe urmă o să găsești pe altcineva. Nu neapărat virgină.

| neutrino a răspuns:

Ea a cautat un baiat cu care sa-si inceapa viata sexuala si te-a gasit pe tine. Tu, baiat cu bun simt te-ai indragostit de ea. Ea si-a facut treaba cu tine, iar putinii fluturasi care au fost la ea, au zburat. De obicei, baiatul pleaca si fata ramane plangand. La voi este invers. Tu o poti iubi in continuare, dar ea trebuie sa plece pe alt drum. Asa este viata, frumoasa foc!

| Robertoe36 explică (pentru neutrino):

Ea a fost indragostita cu adevarat aproape 2 ani. adica pana sa-mi spuna ca, crede ca nu stie ce simte, sunt sigur de asta

Răspuns utilizator avertizat
| NameHarris a răspuns:

Tei folosit de ea cam mult nu crezi ca e si timpul sa o scimbi?laughing in loc sa te scimbe ea pe tinewinking

| Sxx a răspuns:

Nu te lua dupa altii, nu a cautat un baiat cu care sa isi inceapa viata sexuala, dar cred ca dupa toate astea, adica plecarea in strainatate si toate cele... cred ca au dus la o oarecare racire
Sa-ti explic si de ce...
La un moment dat, cand cei doi nu se mai vad, exista o mica "fisura" intre parteneri.
De data asta s-a intamplat ca ea sa fie cea care crede ca nu mai simte nimic... Nu vreau sa te dezamagesc, dar asa se intampla. cel mai bine vorbeste cu ea, daca tot crezi atat de mult ca a fost sincera intreab-o direct ce s-a intamplat.
Ea e in masura sa-ti spuna cum stau lucrurile happy

| Robertoe36 explică (pentru Sxx):

Ce ar trebui sa vorbesc cu ea? ca imi spune ca se gandeste mai mereu la mine. si ca nu ar sta cu altu

| angelina1612 a răspuns:

Exisa doua variante de raspuns: 1 tu esti prea gelos si dur, motiv care a determinato sa se raceasca fata de tine sau 2, doar traiesti cu impresia ca ea te iubeste atat de mult pe cum povestesti

| Robertoe36 explică:

Ea imi spune ca mereu se gandeste la mine. imi spune ca mereu o sa ma iubeasca. sad