Ea a cautat un baiat cu care sa-si inceapa viata sexuala si te-a gasit pe tine. Tu, baiat cu bun simt te-ai indragostit de ea. Ea si-a facut treaba cu tine, iar putinii fluturasi care au fost la ea, au zburat. De obicei, baiatul pleaca si fata ramane plangand. La voi este invers. Tu o poti iubi in continuare, dar ea trebuie sa plece pe alt drum. Asa este viata, frumoasa foc!
Poate ai spus ceva gresit fata de ea sau vrea sa iti arate ca, cu gelozia nu rezolvi nimic si sa te mai potolesti.
Nu te lua dupa altii, nu a cautat un baiat cu care sa isi inceapa viata sexuala, dar cred ca dupa toate astea, adica plecarea in strainatate si toate cele... cred ca au dus la o oarecare racire
Sa-ti explic si de ce...
La un moment dat, cand cei doi nu se mai vad, exista o mica "fisura" intre parteneri.
De data asta s-a intamplat ca ea sa fie cea care crede ca nu mai simte nimic... Nu vreau sa te dezamagesc, dar asa se intampla. cel mai bine vorbeste cu ea, daca tot crezi atat de mult ca a fost sincera intreab-o direct ce s-a intamplat.
Ea e in masura sa-ti spuna cum stau lucrurile
Tei folosit de ea cam mult nu crezi ca e si timpul sa o scimbi? in loc sa te scimbe ea pe tine
Ea imi spune ca mereu se gandeste la mine. imi spune ca mereu o sa ma iubeasca.
Ce ar trebui sa vorbesc cu ea? ca imi spune ca se gandeste mai mereu la mine. si ca nu ar sta cu altu
Ea a fost indragostita cu adevarat aproape 2 ani. adica pana sa-mi spuna ca, crede ca nu stie ce simte, sunt sigur de asta
Exisa doua variante de raspuns: 1 tu esti prea gelos si dur, motiv care a determinato sa se raceasca fata de tine sau 2, doar traiesti cu impresia ca ea te iubeste atat de mult pe cum povestesti
Relațiile evoluează, oamenii se schimbă.
Discută deschis cu ea, spune-i ce observi și roag-o să spună dacă e ceva trecător sau nu; ori dacă ai greșit cu ceva, ca să te poți corecta.
Dacă spune că nu mai poate și nu mai vrea... asta e!
Plângi o lună și pe urmă o să găsești pe altcineva. Nu neapărat virgină.
Oricat de mult crezi tu ca te iubeste, vine momentul acela in care simti ca deja te-ai plictisit.Despartirea iti bate la usa dar tu nu ii deschizi.De ce trebuie sa ne gandim tot timpul ca primul din viata noastra trebuie sa fie neaparat si ultimul? Eu am facut la fel ca ea, m-am despartit de plictiseala, doar pentru ca ajunsesem sa vad viata si fara el.Si ea la fel,acum crede ca nu mai simte la fel si o sa isi dea seama de fapt cand nu o sa mai fiti impreuna cat de mult te iubeste.Tu insisti ca o iubesti si ca nu poti fara ea,dar sunt sigura ca ea nu te mai pote auzi sa ii vorbesti asa.Din moment ce am fost in situatia ei stiu cum se simte si ii inevitabil sa nu va despartiti.
Nici sa nu te gandesti sa ii spui: "Hai,ai dreptate, sa luam o pauza!" ca ajungeti mai rau.
Daca nu mai merge, nu fi egoist sa te gandesti numai la tine, lasa-o sa plece, pentru ca nu ai de ales.Scuze daca am fost prea dura.