| AndreiDaniel20 a întrebat:

Salut tuturor. Am o problema sper sa ma puteti ajuta
De o săptămână eu si prietena mea ne.am despărțit dupa 1 an si o luna. Marea problemă a fost parintii mei ca.nu o acceptau dar nu inteleg de ce.
Eu o iubesc foarte mult si. vreau sa fim din nou impreuna insa ea imi zice ca.nu mai poate,ca sa răcit, ca nu mai simte sa fie. Eu simt ca nu e asa si ca ea inca are sentimente pentru mine.
Ce pot face sa o recastig?

5 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Si la mine aceeasi problema. Nici mama baiatului cu care am fost nu m-a acceptat, nu stiu de ce. Din cate am inteles ca doamna cauta vreo perfectiune, de parca baiatul ei e vreun print pe cal alb. La randul meu nici parintii mei nu l-au acceptat, din cauza ca nu are o situatie materiala prea buna. Mama ii zici tatei ca '' uite pentru cine am muncit noi, sa aduca anul cu ce are pe el''. Faza e ca nici mie si am impresia ca nici lui nu prea ii pasa de decizia parintilor. Pe noi
orgoliul si mandria ne tin departe. O sa realizam asta dar o sa fie prea tarziu. Asa si voi sa nu faceti greseala noastra. Daca va iubiti nu conteaza ce zic parintii.

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru Florentina9210):

Ce mult l-ai respectat. Daca nu era print pe cal alb de ce l-ai luat? Mama lui nu il vede cum il vezi tu, si bravo lui ca are asa mama!

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Asta poti face:
1) Nu o suni, nu ii trimiti mesaje
2) Fara vorbe prin prieteni
3) Nu intrebi pe nimeni de ea
4) Daca va vedeti live ii zambesti si te comporti happy, inevitabil candva o sa te intrebe : Dar vad ca o duci bine... cum de? Ii raspunzi "pai am iesit la cateva filme cu cineva, la restaurant cu altcineva" In mintea ei o sa fie " Cu cine iese? Nu se tavaleste pe jos dupa mine, ba chiar o duce bine, deci e BARBAT!"

Bafta, tinere!

| Florentina9210 a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Dar el m-a respectat? Daca o facea nu se lua dupa mama sa.

| darrio2007 a răspuns:

Daca esti cumva singurul copil la parinti sa stii ca este ceva tipic.Mai ales la mame.Este un soi de(poate exagerez) gelozie materna.Ca te ia de langa ea. Daca fata nu te mai vrea(probabil ca gandeste la fel) nu vad sa mai ai sanse.Dar incearcă sa stati de vorbă pe problema asta. Cine stie!