Eu cred ca ar trebui sa-i arati ca simti ceva pentru ea, oarecum nonverbal.Sa te uiti lung in ochii ei,sa te apropii de ea, cand o vezi suparata sa mergi sa o intrebi daca s-a intamplat ceva si daca se simte ok, cand ii se intampla ceva frumos sa te bucuri alaturi de ea...Asa o sa-si de-a seama ca simti ceva pentru ea. Fetelor le place sa se simta indragite si,cum multi baieti carora le place de o fata arata asta intr-un mod mai superficial,chiar urat(ca de exemplu,unii tot le zic fetelor"pisi","iubire" s.a.m.d ), o sa creada ca tu esti unic si super dragut si poate, o sa te adore la fel de mult cum o adori si tu. Sper ca te-am ajutat!
Vorbeste cu ea si vezi daca isi schimba orientarea catre tine ca sa poti avea o relatie, daca nu merge cauti alta.
[Vorbeste cu ea]cerei un id de mess.cv si dupa poate ii va placea si ei de tine.
Sper sa fie cum sp eu.
Pai esti in concurentza, si daca ei ii place de altcineva ar fi sanatos sa o lasi un pic linistita. Cind va sosi momentul vei putea si tu sa-i vorbesti. Intre timp poarta-te cit mai politicos cu ea, ajut-o cind are nevoie si daca va simnti ce simnti si tu iti va spune si ea. Strecoara-i cite un trandafir in banca in care sta, sau intr-o scrisorica pe care ai scris-o deja-
Angie_6196 si bunica18 raspunsurile voastre sunt potrivite pentru situatia mea...acum o sa le incerc pe fiecare...si o sa dau votul castigatorului.multumesc mult:X
AndrewTate7789 întreabă: