| usuk a întrebat:

Salut tuturor;
cat la suta din persoanele de sex feminin pe care le cunoasteti NU sunt romantice SAU nu le-ar placea un baiat "romantic".
mersi allhappy

9 răspunsuri:
| yutsa a răspuns:

0% laughing

| MisterRip a răspuns:

Nu exista asa ceva... Toti vor romantism in viata lor, depinde insa felul cum e acest romantism, fecare e romantic in felul lui. Deci depinde si ce acel baiat romantic.

| Ddragons15 a răspuns:

Ce cauta fetele in general la un baiat: romantism 0% bani 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine intrebai cate vor un baiat romantic ca ti le numaram pe degete.
In ziua de azi domina banii si smecheria aia de 2 lei adica sa fii cat mai "bad guy". Viata-i greu.

| Rlove1D a răspuns:

Eu cred ca toate fetele si-ar dori un baiat romantic. Mie sincer nu imi plac baietii increzuti cu masinile lor scumpe si banii lor, care asculta manele. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda? :3

| adriang95 a răspuns:

Depinde... Nu poți afla dacă vreo fată vrea un băiat romantic decât dacă încerci ceva cu ea, dar și aici depinde. Plus că astfel de concluzii nu le poți trage pur și simplu, fără să cunoști FOARTE BINE persoana...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar materialistele si cele care se cred cool nu au parte de asa ceva

| annna69 a răspuns:

Depinde de baiat laughing eu sunt putin mai rece. urasc romantismele, nu am fost asa mereu dar e mai bine pentru mine sa nu pun suflet.
orice barbat pentru mine e doar altul pentru care imi dau jos chilotii si prejudecatile, si oricum n-ar avea cum sa fie altfel

| usuk explică (pentru annna69):

Ma tem ca nu mi-ai dat un raspuns satisfacator; reciteste intrebarea