Păi ar trebui să ştim şi ce vârstă aveţi - nu ştiu de ce, dar mi se pare că sunteţi cam "mici" pentru aşa ceva...
Acum că a venit vacanţa, toţi "copilaşii" au "năvălit" AICI cu astfel de întrebări...
Dacă vrei, trimite-mi un mesaj privat ( din secţiunea Mesaje, sau de pe profilul meu ) prin care să mă CONVINGI că aveţi o vârstă "corespunzătoare" pentru a vă începe viaţa sexuală!
Dacă reuşeşti să mă convingi, cu argumente "serioase", atunci îţi PROMIT un răspuns DETALIAT despre cum se realizează un preludiu "perfect"!
Pentru a primi răspuns la mesajul privat, verifică-ţi setările profilului - Intră în Meniu la "Editare profil" şi la rubrica "Vreau să primesc mesaje de la" SETEAZĂ : toţi membrii TPU, apoi dă-mi un mesaj privat!
Hai man aveam alta parere despre tine nu mi-o strica acum . Foarte rar se intampla sa aiba varsta corespunzatoare si sa fie amandoi virgini. Hai doar ea sau doar el se mai intampla. Dar modul de formulare a intrebarii chiar nu ti-a dat si raspunsul ca sunt amandoi niste pusti? De la 17-18 ani incolo chiar daca nu ai facut-o dar te roade curiozitatea sa te documentezi in ceea ce priveste sexul, mai ales preludiul. Cum ar trebui sa facem preludiul? Nu-ti suna ciudat? Ce ar trebui sa facem in preludiu ar suna mai bine parerea mea . Bafta si tine-o tot asa
Totuşi, să şti că am întâlnit MULTE cazuri ( aici pe sait ) de tineri din Republica Moldova, care aveau 18-21 ani şi erau amândoi virgini - dar "educaţia" sexuală şi posibilităţile... ( NU le menţionez aici, că nu vreau să se simtă cineva jignit ) nu i-au "împins" spre acea documentare de care zici ( şi care e absolut necesară ) - NO offense ( pentru cei din R.M. )!
Oricum, şi PRESUPUNEREA mea era aceea că e vorba de nişte "puştani" care se plictisesc acum în vacanţă...
De aceea nu m-am "obosit" să dau un răspuns detaliat, sunt CONVINS că nu va reuşi să mă lămurească nici în "privat" ( sau nici nu va avea curajul să încerce, neavând argumentele necesare ).