| Galiutza a întrebat:

Salut tuturor! Pe data de 12.01 eu cu prietenul meu implinim primul anisor de cind sintem impreuna si as vrea sa pregatesc ceva special! Cei care deja au pregatit in trecut,impartasiti-mi si mie ce ati facut! Sunt curioasa, si sper sa preiau idei! Pentru o idee care-mi va placea funda+vot.Multumesc anticipat tuturor!

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Invita-ti prietenul al tine acasa si asteapta-l aici cu oc ian roamntica, de la acre sa nu lipseasca sampania si prajitura lui preferata, eventual facuta chiar de tine, pune o muzica frumoasa in surdina, aprinde lumanari, imbarca-te si tu mai deosebit(nu neaparat tinuta sexi, daac nu te simti comfortabil asa), dar neaparat ceva mai deosebit de alte zile obisnuite, cumpara-i un cadou dragut, cum ar fi un parfum fin, un ceas de mana elegant, o bratara din argiont plus o poza cu voi doi in rama sau un album cu pozlee voastre din acest an de relatie si confectioneaza-i manual o felicitare in care sa-i scrii cat de mult il iubesti si ce important e el in viaat ta. Dupa cina, vizionati un film bun de dragoste, neaparat cu happy-end sau mergeti la o plimbare prin zapada in parcul cel mai apropiat de casa ta. cel mai important e sa-i arati in aceasta zi, ca si in toate celelate, afectiunea ta sincera si dezinteresata, sa-l alinti, sa-l rasfeti, sa-l saruti dulce si apsional, sa va tineti in brate si sa va plimbati de mana, sa-i zambesti dulce si sa-i faci complimente, sa-i spui ca il iubesti si tot ce simti tu caai dori sa-i transmiti iubitului intr-o zi festiva arelatiei voatsre si nu uita sa ii arati ca apreciezi surpriza si ce va pregati el pentru tine(un cadou, o floare, o felicitare, o invitatie intr-un loc special pentru voi, in fine, ce idei va avea el pentru aniversarea anului de relatie). La multi ani si s aaveti o relatie lunga si plina de iubire sui fericire!

6 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

O casatorie, un bebe...

| Galiutza explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Avem cite 17 ani))Nici vorba sa nu fie acum de casatorie sau bebe )p.s. oricum amuzant rs)Merci

| Manuellllaa a răspuns:

Buna draga mea!

Scuza-mi curiozitatea :cati ani ai?

Daca ai peste 20. Poti sa faci urmatoarele:

1.Iesiti in mall, mancati ceva, la patinoar, apoi vedeti in film 3d
2. Dupa toate astea puteti petrece o seara impreuna de neuitat, sampanie, trandafiri, ceva special.
3.Fa-i un cadou frumos, vorbe dulci si altele, fi naturala pentru ca el atunci te va pretuii mai mult.

Succes!:*:*

| Nelamuritul a răspuns:

Puteti mere la un film dupa sa va plimbati, sau sa puneti pune amandoi bani sa mereti la un restaurantsmugdupa mareti la unu dintre voi acasa si...(glm cu ultima partehappy )

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Galiutza):

N-am stiut, oricum cel mai bine fara sex, o excursie, o plimbare iar la sfarsit untort facut de tine( daca nu-ti iese sa ai si unul cumparat ); macar ceva facut din mainile tale si sa-i dai tu sa manance

| unknownn a răspuns:

Ceva romantic cu finalizare happy
Daca nu vrei un bebe, atunci faci gemeni!