Buna! Invita-ti prietenul al tine acasa si asteapta-l aici cu oc ian roamntica, de la acre sa nu lipseasca sampania si prajitura lui preferata, eventual facuta chiar de tine, pune o muzica frumoasa in surdina, aprinde lumanari, imbarca-te si tu mai deosebit(nu neaparat tinuta sexi, daac nu te simti comfortabil asa), dar neaparat ceva mai deosebit de alte zile obisnuite, cumpara-i un cadou dragut, cum ar fi un parfum fin, un ceas de mana elegant, o bratara din argiont plus o poza cu voi doi in rama sau un album cu pozlee voastre din acest an de relatie si confectioneaza-i manual o felicitare in care sa-i scrii cat de mult il iubesti si ce important e el in viaat ta. Dupa cina, vizionati un film bun de dragoste, neaparat cu happy-end sau mergeti la o plimbare prin zapada in parcul cel mai apropiat de casa ta. cel mai important e sa-i arati in aceasta zi, ca si in toate celelate, afectiunea ta sincera si dezinteresata, sa-l alinti, sa-l rasfeti, sa-l saruti dulce si apsional, sa va tineti in brate si sa va plimbati de mana, sa-i zambesti dulce si sa-i faci complimente, sa-i spui ca il iubesti si tot ce simti tu caai dori sa-i transmiti iubitului intr-o zi festiva arelatiei voatsre si nu uita sa ii arati ca apreciezi surpriza si ce va pregati el pentru tine(un cadou, o floare, o felicitare, o invitatie intr-un loc special pentru voi, in fine, ce idei va avea el pentru aniversarea anului de relatie). La multi ani si s aaveti o relatie lunga si plina de iubire sui fericire!
Avem cite 17 ani))Nici vorba sa nu fie acum de casatorie sau bebe )p.s. oricum amuzant rs)Merci
Buna draga mea!
Scuza-mi curiozitatea :cati ani ai?
Daca ai peste 20. Poti sa faci urmatoarele:
1.Iesiti in mall, mancati ceva, la patinoar, apoi vedeti in film 3d
2. Dupa toate astea puteti petrece o seara impreuna de neuitat, sampanie, trandafiri, ceva special.
3.Fa-i un cadou frumos, vorbe dulci si altele, fi naturala pentru ca el atunci te va pretuii mai mult.
Succes!:*:*
Puteti mere la un film dupa sa va plimbati, sau sa puneti pune amandoi bani sa mereti la un restaurantdupa mareti la unu dintre voi acasa si...(glm cu ultima parte )
N-am stiut, oricum cel mai bine fara sex, o excursie, o plimbare iar la sfarsit untort facut de tine( daca nu-ti iese sa ai si unul cumparat ); macar ceva facut din mainile tale si sa-i dai tu sa manance