| Whitedea a întrebat:

Salut unde se afla șanțul balano-preputial? Sunt liniile alea printre care iese urina? de o parte și de alta a uretrei?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este santul pe care il formeaza preputul (pielea care acopera capul penisului) cu capul penisului. Este un sant rotund, care inconjoara baza capului penisului

| Whitedea explică (pentru Brigaela):

OK mulțumesc mult! Și mai am o întrebare:Mi a spus un prieten ca are niște bubițe cu lichid alb înăuntru(ca niște coșuri) situate pe capul penisului(lângă zona de unde iese urina) și sunt destul de multe ce pot fi?

| Brigaela a răspuns (pentru Whitedea):

E posibil sa fie papule perlate. Ele nu sunt pline cu lichid, dsar sunt lucioase si dau iluzie optica

| Whitedea explică (pentru Brigaela):

A spus ca s ar putea sa fie(doar ca mai mici) pe net a găsit poze doar cu papule mari chiar exagerate.o sa ii afecteze viața sexuală? adica o fata nu ii va mai face oral? sau poate nici nu observa? ca femeie prima data când le vezi(dacă le vezi) l ai întreba ce sunt? sau ai continua nepasatoare?

| Brigaela a răspuns (pentru Whitedea):

Nu stiu sa raspund la toate astea. Medicul de familie ii poate spune daca sunt normale sau nu

| corbulalbrosu a răspuns:

Santul balanopreputial este adancitura situata imediat sub cap, adica de fapt intre gland (cap) si trunchiul/corpul penisului.