| Whitedea a întrebat:

Salut unde se afla șanțul balano-preputial? Sunt liniile alea printre care iese urina? de o parte și de alta a uretrei?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Santul balanopreputial este adancitura situata imediat sub cap, adica de fapt intre gland (cap) si trunchiul/corpul penisului.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este santul pe care il formeaza preputul (pielea care acopera capul penisului) cu capul penisului. Este un sant rotund, care inconjoara baza capului penisului

| Whitedea explică (pentru Brigaela):

OK mulțumesc mult! Și mai am o întrebare:Mi a spus un prieten ca are niște bubițe cu lichid alb înăuntru(ca niște coșuri) situate pe capul penisului(lângă zona de unde iese urina) și sunt destul de multe ce pot fi?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Whitedea):

E posibil sa fie papule perlate. Ele nu sunt pline cu lichid, dsar sunt lucioase si dau iluzie optica

| Whitedea explică (pentru Brigaela):

A spus ca s ar putea sa fie(doar ca mai mici) pe net a găsit poze doar cu papule mari chiar exagerate.o sa ii afecteze viața sexuală? adica o fata nu ii va mai face oral? sau poate nici nu observa? ca femeie prima data când le vezi(dacă le vezi) l ai întreba ce sunt? sau ai continua nepasatoare?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Whitedea):

Nu stiu sa raspund la toate astea. Medicul de familie ii poate spune daca sunt normale sau nu