Si de ce nu ai invitat=-o la un restaurant ca un gentleman? Frății mei numai fiți PAPAGALI și nu mai tratate femeile IEFTIN. Femeia săracă cu siguranță a avut o relație cu un papagal zgârcit care nu ii făcea cadouri dacă s-a bucurat de atâta lucru. Flori și ciocolata pot face cadou și un minor iubitei sale. tu care ai salariu ar trebui sa ridici ștacheta...
Daca tu ai pus-o pe drumuri sa vina pentru 5 minute și i-ai oferit doar flori și ciocolata atunci iti meriți titlul de PAPAGAL! sa iti fie Rușine, cu ce s-a întors biata femeia acasă? cu autobuzul sau taxi? am un feeling ca nu ai condus-o acasă.
Poate,cine știe, a fost un gest frumos din partea ta, dar nu l-ai gandit pana la capăt, nu e dragut sa porti o femeie pe drumuri doar pentru niste flori si ciocolata de 8 martie fara o masa sau ceva de genu, adica merge doar metoda cu florile si ciocolata daca nu o puneai sa se deplaseze de acasa, oricum, cine stie, poate iese ceva acolo.
Ne-am intalnit la 150m de unde era. Era la lucru, si-a lasat lucrul si a venit.
Buna.De 8 martie multor femei li se oferea flori si ciocolata fara nicio intentie amoroasa. Daca nu te-ai exprimat clar, ea cum ar fi trebuit sa inteleaga ca nu te afli in simpla pozitie de pacient care ii aduce o atentie? Ca si asa medicii primesc mereu plasuta cu cafea, ciocolata etc.Nu e clar daca te place si ea sau nu.