Vorba ta esti indragostit nu o iubesti deci daca ar fi cazul de o deceptie o sa treci usor peste asta.pai asteapta raspunsul de la ea, acum nu poti sa faci nimic decat s astepti.astepti si ne tii la curent si pe noi.ok? succes
Salut... in primul rand nu dispera varsata nu e totul,demonstreaza-i fetei ca o placi cu adevarat (scoate-o la un suc,film,plimbare, cumpara-i flori, ciocolata, fa-i complimente fa-o sa zambeasca etc.)
si daca si ea te va place, te va accepta fara sa tina cont de diferenta de varsata
succes
Aceste chestii nu le prea trebuie meditatoo sau alte chestii, trebuia sa faca o decizie, ori el ori tu :* si chiar daca esti indragostit nebuneste, si ea l-a ales pe el nu are rost sa fii suparat saua lte chestii:* nu merita, succes:*
Zero sanse va alege experienta! Faza e ca fetele nu prea sunt atrase la varsta adolescentei de tipi mai mici ca ele.Deci pune pofta in cui
Astepti raspunsul. Daca nu ti-l da nu mai aduci vorba de subiect deloc.
Poti insa sa intri in vorba intamplator cu ea dupa cateva zile si sa o intrebi ceva indirect, despre un lucru sau o persoana. Doar cat sa te vada la ochi. Scurt si la obiect. Nu lungesti conversatia.
Fetele la varsta asta au tendinta sa se puna pe un piedestal. Daca nu vezi nici minima atentie de la ea nu te du sa ii cumperi asta invitand-o in oras sau cumparandu-i cine stie ce.
Inseamna pur si simplu ca nu e interesata. Pastreaza-ti demnitatea macar. Fete mai sunt.
Treaba cu tipul de 22 nu e relevanta. Totul tine de ea. Daca te place nu da doi bani pe acela. Daca il place pe el, nu ii pasa de tine.
Niciodata nu e treaba ta daca o fata are iubit sau nu. Daca ea te place, asta conteaza. Iubitul conteaza doar daca vrei ceva foarte serios cu ea. Dar la inceput nu se pune problema. La inceput doar va cunoasteti mai bine.
Bună!
Păi, fi tandru cu ea, şi nu te arăta intimidat de băiatul acela, ea va simţi asta, şi normal că-l va prefera pe cel care are mai multă încredere în sine. Deci, găseşte-ţi calităţiile, gândeşte-te ce ai avea tu să-i oferi în plus faţă de băiatul acela, şi arată-i asta prin fapte.
Succes!
Am respectat sfaturile, i-am daruit flori, a fost impresionata, a zis ca sunt primele flori de la un baiat, i-am luat ciocolata, i-am demonstrat cit de tare tin la ea, ea singura a zis ca a simtit asta. Baiatul despre care vorbesc nu e in tara, va veni curind, ei nu au avut nici o intilnire, ea a zis ca a inteles cit de sincere sunt sentimentele mele, dar acum asteapta sa vada ce sentimente are el, sincer, nu i-mi prea dau sanse, dar sunt optimist, oricum mersi de sfat, aum am un raspuns va anunt
Mutubal întreabă: