| Andrei1478963 a întrebat:

Salut,va rog ajutati-ma, vine ziua iubitei mele pe 22 noiebrie, si cadoul meu era sa o cer de mireasa in ziua ceea, dar nu am avut rabdare si am ceruto saptamana trecutabig grin)) mi-a spus Da. dar acum stau si imi farim capul ce sa-i fac de ziua ei? ce surpriza? ce cadou? vreau ceva placut sa-i fac si sa fie cea mai fericita.o iubesc la nebunie...

10 răspunsuri:
| December a răspuns:

Pai ma gandesc ca o cunosti destul de bine daca ai ajuns la momentul asta happy daca stii ce-i place sigur o sa gasesti ceva potrivit happy. Cadou? poate o rochie sau o bijuterie; daca-ti poti permite poti incerca chiar si o excursie de 2-3 zile pe undeva prin tara sau in afara. Dar tie trebuie sa-ti vina ideile ca tu o cunosti cel mai bine happy. Succes!

| Cleopa a răspuns:

Hmmm; inchiriezi o camera la o pensiune sau la un hotel, o decorezi cu petale de flori sau scrii pe pat cu petale ca o iubesti, pregatesti si o masa romantica, niste muzica lenta pe care sa dansati plus un mic cadou pe care sa-l aiba amintire...

| neutrino a răspuns:

Ofera-i a seara la un resturant, unde ii poti oferi si un inel. Sa fiti iubiti!

| Andrei1478963 explică (pentru December):

Eu ma ghindeam la munti sa plecam pe vreo 4 zile dar nu sint convins ca o sa accepte asta

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Casatoriti-va de ziua ei! Casa de piatra!winking

| Andrei1478963 explică (pentru December):

Eu mam ghindit sa plecam in munti pe vreo 4 zile

| Andrei1478963 explică (pentru neutrino):

Inelul deja sta pe degetul ei

| RoxMuffins a răspuns:

Un inel de logodnă, bineînteles.

| TwlGirl a răspuns (pentru Andrei1478963):

Daca te-o acceptat pe toata viata, sigur ii va faca placere o iesire la munte. In cazul in care nu-i place muntele poti organiza o cina romantica cu o baie fierbinte dupa la tine acas...

| GatitulMiresei a răspuns:

Daca ai cerut-o deja, mintea ei sta acum la organizarea nuntii.
Fa-te util cu un set de bijuterii pe care il poate purta la nunta. Economisesti in felul asta din cheltuielile de nunta.
Si mai util daca bijuteriile pot fi purtate si la alte ocazii.
Idei: un set de perle sau un set format din cercei si pandantiv.
Alege argintul ca metal pretios si zirconiu sau cristale drept pietre.
Sunt bijuterii clasice care pot fi purtate oriunde, oricand!
Casa de piatra!
www.gatitul-miresei.ro