Penisul nu trebuie sa fie umed, doar trebuie bagat in prezervativ ca se umezeste vaginul fetei DACA este excitata si de asta trebuie tu s aai grija.
Cred ca joaca asta fara prezervativ o va costa pe prietena ta o sarcina!
vezi ce inseamna sa ignori cele mai importante metide de protectie si sa risti?
Stres masiv la amandoi si posibil o sarcina nedorita!
Sa faca un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!
A făcut mai multe teste de pe vremuri cum făceau bătrânii acasă, toate am ieșit negativ, dar o sa-i iau și un test… Așa am pățit și tura trecută, a făcut teste din bătrâni, au ieșit neg și după a ieșit și ala de la farmacie neg… Întârzierea poate fi și de la deflorare din câte am înțeles și de la stres.
Teste din batrani? ce e aia?
faceti un test de sarcina luat de la farmacie.
"A făcut mai multe teste de pe vremuri cum făceau bătrânii acasă, toate am ieșit negativ, dar o sa-i iau și un test… "
Prietene tu ești real? Ce teste din bătrâni?
Deși nu sunt de acord cu violență, colegul ywar avea dreptate; tu meriți o mamă de bătaie; ești cam ignorant, o tot dai cu stresul în sus și în jos, dar mai mulți pe aici ti-au zis, test de SARCINĂ. Ce e greu de înțeles?
Nu exista test facut acasa "cum faceau batranii inainte"!
Astea sunt minciuni pentru oameni naivii!
Trebuie sa intelegi un lucru baiete, ca NU exista "intarziere" la cilculd e tip neregulat si nu se poate vorbi niciodata de "intarziere" tocmai pentru ca asta este principala caracteristica a acestui ciclu, sa vina aleator, adica NEREGULAT!
Inca ceva: deflorarea si stresul NU intarzie NICIODATA menstruatia, vad ca iar crezi prostiile pe care le scriu copilasii pe forumuri, fara sa crezi un stiudiu medical, sau o femeie cu experinta de viata care iti spune adevarul.
Mai bine lasa-i fata sa vina sa discute cu noi, ca tu nu ai habar despre ce vorbesti, odata ce esti incapabil sa intelegi acest lcuru.
Folositi INTOTDEAUNA prezervativul a sex, ca nu va musca pe nici unul, dar va protejeaza in totalitate!
Buna.Te sfatuiesc sa o lasi pe prietena ta in pace, nu ajuta cu nimic sa o stresezi, mai ales ca ai refuzat sa folositi prezervativ. Daca stai acum sa te stresezi, asta nu va face ca o eventuala sarcina sa dispara.Cum ai dori sa te ajutam noi? Voi sunteti responsabili de propriile actiuni si sexul nu este o joaca. Daca a mai existat o experienta similara acum cateva luni, atunci presupun ca menstruatia nu este reglata? Si atunci e de asteptat sa intarzie sau chiar sa nu apara deloc din cauza stresului.
Prietene eu te-as bate pana ar sari apa din tine si pe urma te-as tine de valet si te-as umili in fiecare zi. Asa, ca pot!
Faci umbra pamantului degeaba, incurci lumea, nu esti bun de nimic si faci probleme, foarte multe probleme altora.
Parintii tai ti-au dat minime informatii despre sexualitate? Taica-tau in afara de faptul ca a dat din buci si te-a facut, ce a mai facut?
Generatia X, o generatie de semianalfabeti. Hai gata portia de umilinta pe ziua de azi.
Cerei sa facă un test de sarcina, nimic nu e sigur niciodată nici cu prezervativ și nici fără, adică dacă folosești prezervativul nu înseamnă 100% ca nu rămâne gravida, dar fără prezervativ gândește te ca, cresc șansele exponențial