Buna.Te sfatuiesc sa o lasi pe prietena ta in pace, nu ajuta cu nimic sa o stresezi, mai ales ca ai refuzat sa folositi prezervativ. Daca stai acum sa te stresezi, asta nu va face ca o eventuala sarcina sa dispara.Cum ai dori sa te ajutam noi? Voi sunteti responsabili de propriile actiuni si sexul nu este o joaca. Daca a mai existat o experienta similara acum cateva luni, atunci presupun ca menstruatia nu este reglata? Si atunci e de asteptat sa intarzie sau chiar sa nu apara deloc din cauza stresului.
Cerei sa facă un test de sarcina, nimic nu e sigur niciodată nici cu prezervativ și nici fără, adică dacă folosești prezervativul nu înseamnă 100% ca nu rămâne gravida, dar fără prezervativ gândește te ca, cresc șansele exponențial
Prietene eu te-as bate pana ar sari apa din tine si pe urma te-as tine de valet si te-as umili in fiecare zi. Asa, ca pot!
Faci umbra pamantului degeaba, incurci lumea, nu esti bun de nimic si faci probleme, foarte multe probleme altora.
Parintii tai ti-au dat minime informatii despre sexualitate? Taica-tau in afara de faptul ca a dat din buci si te-a facut, ce a mai facut?
Generatia X, o generatie de semianalfabeti. Hai gata portia de umilinta pe ziua de azi.
Penisul nu trebuie sa fie umed, doar trebuie bagat in prezervativ ca se umezeste vaginul fetei DACA este excitata si de asta trebuie tu s aai grija.
Cred ca joaca asta fara prezervativ o va costa pe prietena ta o sarcina!
vezi ce inseamna sa ignori cele mai importante metide de protectie si sa risti?
Stres masiv la amandoi si posibil o sarcina nedorita!
Sa faca un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!
A făcut mai multe teste de pe vremuri cum făceau bătrânii acasă, toate am ieșit negativ, dar o sa-i iau și un test… Așa am pățit și tura trecută, a făcut teste din bătrâni, au ieșit neg și după a ieșit și ala de la farmacie neg… Întârzierea poate fi și de la deflorare din câte am înțeles și de la stres.
Teste din batrani? ce e aia?
faceti un test de sarcina luat de la farmacie.
"A făcut mai multe teste de pe vremuri cum făceau bătrânii acasă, toate am ieșit negativ, dar o sa-i iau și un test… "
Prietene tu ești real? Ce teste din bătrâni?
Deși nu sunt de acord cu violență, colegul ywar avea dreptate; tu meriți o mamă de bătaie; ești cam ignorant, o tot dai cu stresul în sus și în jos, dar mai mulți pe aici ti-au zis, test de SARCINĂ. Ce e greu de înțeles?
Nu exista test facut acasa "cum faceau batranii inainte"!
Astea sunt minciuni pentru oameni naivii!
Trebuie sa intelegi un lucru baiete, ca NU exista "intarziere" la cilculd e tip neregulat si nu se poate vorbi niciodata de "intarziere" tocmai pentru ca asta este principala caracteristica a acestui ciclu, sa vina aleator, adica NEREGULAT!
Inca ceva: deflorarea si stresul NU intarzie NICIODATA menstruatia, vad ca iar crezi prostiile pe care le scriu copilasii pe forumuri, fara sa crezi un stiudiu medical, sau o femeie cu experinta de viata care iti spune adevarul.
Mai bine lasa-i fata sa vina sa discute cu noi, ca tu nu ai habar despre ce vorbesti, odata ce esti incapabil sa intelegi acest lcuru.
Folositi INTOTDEAUNA prezervativul a sex, ca nu va musca pe nici unul, dar va protejeaza in totalitate!