| XDestroyX a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema. Pana in seara astea eram impreuna cu o fata, precizez, e tiganca dar nu va ganditi ca e gen sa cerseasca, sau altceva. E ok din toate punctele de vedere, adica e ca o romanca doar ca provine din familie de tigani. Sunt primul ei prieten si am inceput sa tinem unul la celalalt foarte mult doar ca in seara asta s-au schimbat lucrurile. Am fost pana la ea si am dat de bunica ei, cand m-a vazut a chemat-o pe mama fetei si mi-a zis sa o las in pace, sa nu o mai caut si mai mult ca la ei nu e ca la noi. Ok, stiu asta doar ca ei nu o inteleg pentru ca de fiecare data cand ne certam sau ceva incepea sa planga si va da-ti seama ca nu ma simteam bine pentru ca imi pasa. Nu inteleg de ce familia ei sta in calea fericirii ei. Nu stiu ce sa mai fac si cum sa fac. Pe afara nu o mai lasa, telefon nici atat....Cum sa procedez, intr-un fel nu vreau sa renunt la ea niciodata dar nu vreau sa-i mai fac probleme. E foarte greu, va rog frumos sa ma intelegeti.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca atunci cand doi oameni se iubesc, nimic nu mai sta in calea lor, cred ca ar trebui sa faci tot posibilul sa o cauti, sa va vedeti cumva... nu stiu, poti trimite un prieten pe la ea sau atunci cand pleaca la magazin sau scoala\liceu, doar nu o sa stea mereu in casa! Funda?

| IceKitty18 a răspuns:

Of, complicat rau, nu iti pot spune ceva clar, imi dai cu parerea in faza cu familia de alta etnie sa spun asa. Depinde si cat de " modernii sunt, uni chiar nu accepta relatie roman-rom, daca parintii fetei nu te vor si i-au facut toatea astea ca sa nu va mai vedeti e cam aiurea, gandeste-te sa nu iti faca probleme, nu se stie ce e in capul unui om cand face asa ceva, stiu ca e foarte greu si poate spui ca mi.e usor sa zic pentru ca nu simt ce simti tu, dar si eu am trecut prin ceva de genu ( parintii lui nu erau de acord) si am vrut sa il las, pentru ca ma simteam prost, doar el sa ma iubeasca iar familia lui nu, asa ca a discutat el cu ai lui pana m.au cunoscut cu adevarat. Eu zic sa faci la fel daca nu te accepta familia ei si nu o asculta ca ea vrea cu tine lasa treaba asta balta. E greu pana trece, dar daca ai prieteni si judeci si analizezi mai mult situatia o sa vezi ca e mai bine. Gandeste-te ca o sa gasesti o alta fata care te va face sa o iubesti, si o sa ai momente frumoase cand o sa te duca sa te prezinte la ai ei si o sa vezi ca parintii ei te plac, nu te.ai simti muuuult mai bine? Acum e alegerea ta, sper ca o sa faci bine ceea ce alegi si poate o sa imi spui ce se intampla. Te pup:*

| RAY a răspuns:

De ce nu te plac?

| Klandestin a răspuns:

Mai sunt si alt femei, fix tigani ai ajuns?
Da, la ei e altfel, vrei sa ajungi la judecata tiganeasca? Daca nu sti, cauta pe net sau intreaba-l pe unu sa vrzi cum ii.

| IoneeLaaaMaa a răspuns:

E complicata treaba. Intelege si tu ca tiganii nu accepta niciodata relatii de genul. Nu o lasa sa va vedeti deoarece ei o sa o vanda unui rom pe bani frumosi, asa e legea la ei. Mai sunt multe fete, o sa cresti, o sa mergi al liceu si vei gasi si tu pe cineva. Asculta de mine, ca mai tarziu o sa primesti bataie tiganeasca si nu o sa iasa bine. EU zic sa o lasi in pace, nu o poti tine cu forta.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Spune-mi ce vârstă ai, să ştiu ce sfat să-ţi ofer.

| XDestroyX explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Am 18 ani si ea are 16. Unii au inteles gresit. Mama ei ma iubeste si tine cu noi, e ca propria mea mama. Nu e vorba de vandut sau ceva de genu pentru ca multi au vrut sa fie cu ea dar pana m-a cunoscut pe mine. Nimeni nu a tinut-o in brate, de mana, s-au sarutat-o. Eu am fost primul si din ce mi-a spus mama ei, Eliza (asa o cheama pe fata) chiar a pus suflet si ma iubeste. Asa a zis mama ei. Vreau sa raman cu ea pentru totdeauna. Poate unii cred ca spun prostii dar nu e asa, stiu ce fac si ce responsabilitatii o sa am. Mai bine ea decat o fata oarecare de pe strada care cine stie ce.