| parkour0010 a întrebat:

va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. In careva zi am cunoscut o fata foarte draguta si o plac foarte mult si si ea ma place, faza e ca e incepatoare adica pana acum nu o avut nici un prieten, si cred ca ii este frica de ceva. Sa nu faca ceva gresit sau nu stiu... de cate ori ma intalnesc cu ea e foarte rusinoasa si abia ca putem vorbi ceva. Mai departe cred ca intelegeti voi... Va rog foarte mult sa ma ajutati. Sau dati-mi ceva sfaturi ce sa fac. multumesc.

Răspuns Câştigător
| Anndrey1234 a răspuns:

Spune-i ca nu are de ce sa se teama.Incearca sa ii arati cat de mult o iubesti si ca nu te intereseaza daca nu a mai avut prieten si alte chestii d-asteawinking

4 răspunsuri:
| NoNameo a răspuns:

Te ajut din proprie experientabig grin Cheam-o pe afara stai foarte mult cu ea si da semne ca o placi si cand o sa te sarute prima oara pe obraz apoi ii spui cuvintele magice adica "Te Iubesc", si daca te place sti tu ce ai de facut. (Tot proprie experientahappy )

| mgtow a răspuns:

La inceput ramai un amic o cunosti, aflii ce ii place sa faca etc. Dupa o luna sau 3 saptamani ii zici ca o placi si poate accepta sa fie prietena ta.

| parkour0010 explică (pentru Anndrey1234):

Iti multumesc frumos. mersi MULT fundawinking maine o sa incerc

| Anndrey1234 a răspuns:

Mersi frumoswinking