Dating online e pentru cei care sunt de varsta parintilor nostri
Da unde scrie ca trebuie, cine zice ca te afecteaza virginitatea? Bucura-te bai de viata, daca o fata sta ca impediment pentru fericirea ta, te asigur ca nu o sa o gaseti. Cea mai faina faza e copilaria si trage de cat mai mult! De fete mureai HAHA Hai mai ca esti ridicol si cred ca realizezi si tu, lasa conturile de social media sau cine din jur iti spune ca trebuie sa faci asa ceva ca altfel nu esti barbat. Barbat insemna asumat, cu planuri, care se lupta si nu ii sta nimic in cale, un om intelept, nu disperat ci integru si un om a carui credinta e nebiruita. Dupa ce le ai pe astea nu cauti nimic te asigur! E una sa ochesti ofata una intr o mie care sa intelegi ca e speciala si alta sa scrii ce scrii tu aici, o fata normala si cu planuri mari de viitor si cu cap pe umeri nu te accepta decat dupa ii arati conexiune, timp si dorinta si determinare pentru viitor. Si daca vrei sa faci ceva iti spun eu ce observa o fata care iti surade nu trupului ci sufeltului care cand o vezi iti vine sa zambesti vorbeste cu ea si ofera i timp ca sa pui mana pe ea din timp(sfat sa fie la prima relatie ca si tine) si dorinta ta se va stinge pentru ca toate planurile de viitor vor merge catre ea.Si sfatul asta ti l dau ca am 20+ si dupa ce greu mai gasesc fete bune si sa nu fi avut relatie mai te trezesti cu comportamente de nu iti vine sa crezi, daca avea sa imi zica si mie cineva "ia o fata din timp si creaza o relatie adevarata" aveam de unde dar acum ce sa fac caut si ma rog la Dumnezeu ca din cate le atrag sa ramana cu mine cea mai buna varianta, si surpriza din experinta iti spun atragi ceea ce vrei slava Domnului pot spune ca atrag chiar cele mai bune fete doar ca si ele trebuie sa ma suporte ( dar nu rezita mai mult de 3-4 zile HAHA poate esti tu mai bun doar incearca sa fi tu nu disperat ) si incearca sa iti pese de fata ai de te face sa zambesti si astepta si din partea ei acelasi lucru, ai rabdare credinta si pregaseste iubirea ta cea din inima si ai sa uiti de gandul asta ucigas al sufletului tau ce il ai. Hormonu bate neuronul?! Eu zic ca trebuie sa ne educam si sa luptam cu instinctul asta, ca sa aratam ca suntem oameni.Succes!
Esti inca micut la 17 an si nu vad graba sau disperarea ca nu ai avut vreuns arut, iar in ce priveste virginitatea, chiar nu doare si nu trebuie sa te dezvirginezi cu rocine, ca sa scapi de ea, dimpotriva, ai rabdare si peste cativa ani se va intampla si asta, cu o fata pe care o vei iubiti si o vei dori.
Intre timp invata sa vorbesti frumos, si sa te comporti frumos cu fetele, sa le respecti si sa incerci sa-ti faci o prietena, ca totul incepe cu prietenia.
Agatatul unei fete este usor de facut, in special la liceu unde ai sute de colege, din care poti alege.
Ai primit in general raspunsuri ambigue. O sa-ti raspund simplu si direct. Stiu ca vrei sa freci ca orice baiat si eu am vrut de la varste ta si dupa eforturi titanice am reusit la 18 ani si vreo 4 relatii mai tarziu. Fetele de 15-18 ani rar se freaca. Poate unele se lauda dar realitatea e ca vreo 80% din fete is virgine pana la 18 ani. Sa ai acces la una care se freaca adica una din alea 20% e greu. Alea in general stiu sa profite si sa foloseasca sexul la schimb pentru vacante, bani, relatii, beneficii. Nu o sa se uite la tine daca nu le oferi chestii din lista de mai sus. Ce poti face e sa lucrezi la tine, sa arati fizic ok, sa ai skilluri sociale ok, sa ai talente chestii care atrag fete in general. Eu am fost bun la papagal si aratam bine. Din papagal dupa efort si perseverenta iti pui atentia pe fete care nu is asa populare si o sa vezi ca o sa ai succes. Secretul e sa nu fii prea pretentios in prima faza pana dezvolti skilluri si chestii de oferit.
Răspunsuri idealiste, penibile, ai incercat sa vb cu fete? Toate te au refuzat? Vezi de alea mature până găsești una de vârsta ta