Nu ai de ce sa te ingrijorezi, stai linistita. Ca sa intelegi cat de imposibil este, chiar e ceva amuzant ce spui tu aici, nu exista nicio sansa sa ramai insarcinata asa
Pastila de a doua zi se ia in cazuri de urgenta, cand sansele de a ramane insarcinata sunt mari, nu la joaca. Nu exista ce ai spus tu
Daca nu a ejaculat cu o zi, doua inainte de actul sexual propriu zis nu avea de unde sa apara spermatozoizi ca tu sa ramai gravida. Deci, stai linistita si nu lua nicio pastila pentru protectie.
Bună, îți mulțumesc pentru comentariul scris cu mult respect pentru un om pe care nici nu îl cunoști. Totuși, pentru curiozitatea ta, sunt majora, dar într-o situație foarte dificila cu părinții mei. Nu cred ca are sens sa spun mai mult de atât sau sa justific frica mea de a avea o sarcină.
Nu trebuie sa iei pilula, nu avea cum sa ajunga acel lichid pe prezervativ avand in vedere ca ai fost atenta, plus ca si acest lichid pre ejaculator e discutabil, cunosc cupluri care o fac fara protectie, depinde cat esti tu de fertila, dar in cazul de fata nu sunt riscuri.