| Jusa a întrebat:

Salut. Va rog să mă ajutați cu o informație. E foarte posibil sa fi fost la ovulație și am avut contact sexual cu partenerul meu. Înainte de act propriu zis am pus mana pe penisul lui. Nu am atins capul decât cu dosul palmei. Pe urma eu am pus prezervativul si am întins lubrifiantu doar cu buricul degetelor. Menționez ca el nu a ejaculat cu o zi doua înainte și s-a spălat foarte bine înainte de actul sexual. Exista vreo posibilitate să fi existat spermatozoizi pe care să-i fi luat pe mâna și să îi fi întins pe prezervativ? Are vreun sens sa iau pastila de a doua zi? Chiar nu știu ce sa fac. Știu sigur că mâna mea era uscată când am pus prezervativul.

8 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Nu ai de ce sa te ingrijorezi, stai linistita. Ca sa intelegi cat de imposibil este, chiar e ceva amuzant ce spui tu aici, nu exista nicio sansa sa ramai insarcinata asa

| Miruna333 a răspuns:

Pastila de a doua zi se ia in cazuri de urgenta, cand sansele de a ramane insarcinata sunt mari, nu la joaca. Nu exista ce ai spus tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa iei pastila de a doua zi? Asa fraiera esti? Daca nu a avut loc ejacularea in vagin nu sunt șanse de sarcina deci nu iei nimic, ce varsta ai? Mai documenteaza te inainte de a face sex citeste, pastila de a doua zi te va distruge.

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu a ejaculat cu o zi, doua inainte de actul sexual propriu zis nu avea de unde sa apara spermatozoizi ca tu sa ramai gravida. Deci, stai linistita si nu lua nicio pastila pentru protectie.

| Jusa explică (pentru anonim_4396):

Bună, îți mulțumesc pentru comentariul scris cu mult respect pentru un om pe care nici nu îl cunoști. Totuși, pentru curiozitatea ta, sunt majora, dar într-o situație foarte dificila cu părinții mei. Nu cred ca are sens sa spun mai mult de atât sau sa justific frica mea de a avea o sarcină.

Răspuns utilizator avertizat
| Eusuntd a răspuns:

Stai liniștită, nu e nici macar o sansa sa ramai gravida

| MarianWLF a răspuns:

Nu trebuie sa iei pilula, nu avea cum sa ajunga acel lichid pe prezervativ avand in vedere ca ai fost atenta, plus ca si acest lichid pre ejaculator e discutabil, cunosc cupluri care o fac fara protectie, depinde cat esti tu de fertila, dar in cazul de fata nu sunt riscuri.