Fanteziile sunt fantezii si indicat ar fi sa ramana fantezii in cazul tau! Exista o mare diferenta intre fantezie si realitate! Cuvantul incest iti spune ceva?! Sfatul meu ar fi sa consulti un psiholog!
Cred ca esti la varsta cand ai paie in cap, in loc de creier, pentru ca la incest nu se pot gandii decat cei bolnavi la cap, cu comportamente sexuale deviante.
Cum sa vrei sa faci asta? Sper sa ramana doar o fantezie. Fa-ti o prietena de varsta ta, nu te mai gandi la tampenii.
Dar cu un psihiatru nu te tentează sa "o faci"? Chiar și în glumă, întrebarea este bolnava.
Mda ....problema tine de psihologie/psihiatrie. Pentru cei care au chef afle mai multe va dau un link: https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Complexul_Oedip
Foarte simplu, dragul meu! sari pe ea si baga-i pe gat minim un gram jumate de dxm! o bagi intr-un sigma de poti sa-i faci ce-ti doreste inimioara timp de vreo 8 ore! evident, nu uita de protectie si controleaza-ti fetishurile. eu cand am facut asta cu mama, am uitat ca-i mama si i-am facut o taietura destul de adanca pe abdomen. am regretat cateva zile dupa. take care & have fun!
Mutubal întreabă: