| Adita1988 a întrebat:

Salut, vorbesc cu o fata de ceva timp cam 1 luna si jumate, ea este cam departe de mine cam la vreo 400 de km, ma rog, la inceput imi zicea ca ii place de un baiat, pe parcursul timpului ce vorbea mi-am dat seama ca eu sunt acela de care ii place, si na am insistat sa imi zica stiti, si pana la urma mi-a zis, sa revin, pana sa imi zica ne intelegeam bine, adica nu existau discutii in contradictoriu, enervari, suparari din ambele parti, iar dupa ce mi-a spus s-a schimbat situatia, recunosc sunt gelos si o mai enevez din cand in cand, dar pur si simplu imi da motive, adica iese subit de pe fb cand vb, inainte cum intra pe fb intra in vb, etc si s-a schimbat, nu stiu, ori mi se pare mie ori e asa, ca daca o intreb de ce e mai rece cu mine, se enerveaza si imi zice ca ce am, si na eu zic din ce observ, si nu stiu ce sa fac sa am incredere si sa risc sa sufar iar sau sa-i zic sa terminam totul, ce ma sfatuiti sa fac? daca e vreo nelamurire astept replay sa clarific.a zis ca tine la mine, dar parca numai e ca la inceput si nu stiu de ce....pareri careva?

5 răspunsuri:
| Adita1988 explică:

P.S am uitat ceva, aseara de ex, vorbeam si a iesit ca de obicei, am asteptat vreo 20 de min ca sa intre la loc n-a mai intrat, si i-am dat un beep, vorbea la tel era ora app 12, si ma face sa cred ca vb cu alt baiat, sau exista posibiliatea sa fi vb si cu vreo fata la ora aia? straight face nu stiu ce sa fac...pui mei sunt complet dezorientat si incredere in femei n-am nici macar 0.1 %...ce fac?

| Adita1988 explică (pentru Adita1988):

Si la vreo 10 min dupa ce i-am dat primul beep am reusit sa vb si mi-a zis ca s-a chinuit sa intre pe fb ca nu stiu ce abureli si na, eu n-o cred, si ce fac in cazul astalaughing...deja devine f stresant pentru mine.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Bai, o sa inebuniti din cauza fb-ului asta, de pupat v-ati pupat vreodata?

| Adita1988 explică:

Daca ai o parere bine daca nu, paraseste conversatie happy

| IrinelRaducan a răspuns:

Cati ani ani? thinking
V-ati pupat? smug