| Gorky a întrebat:

Salut. Vorbesc de vreo săptămână cu o fata pe insta. Ea câteodată imi raspunde foarte greu la mesaje. Am întrebat-o cum ar reacționa daca ar afla ca eu o plac si ea mi-a zis "as reacționa cu aww ce drăguț". Am întrebat0o azi daca o fac sa se plictisească si mi-a zis"nu ma faci. Sunt proastă câteodată deoarece nu sunt prea obișnuită sa port conversații asa de lungi cum o facem noi" am intrebat-o ieri daca vrea sa iesim la un date cand are ea timp si mi-a zis "Da, mi-ar face plăcere sa iesim". Acum urmează inttebarea: credeți ca nu ma place? Gen eu cred ca ea vrea doar sa fie politicoasă cu mine

12 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Ieșirea cu ea la suc o să fie decisivă pentru amândoi.
Dacă aveți chimie intre voi și vă înțelegeți cine știe relația poate o să meargă mai departe.
Așa prin mesaje nu poți să îți dai seama.

| wildthing a răspuns:

Probabil nu e chiar lesinata dupa tine, pentru ca daca ar fi fost, nu ar fi facut pe inabordabila/dezinteresata, raspunzandu-ti tarziu la mesaje, dar te place indeajuns de mult incat sa-ti dea o sansa...deci eu zic ca ea ia in calcul o relatie cu tine. Nu s-ar fi intalnit cu tine doar din politete.

| Gorky explică (pentru LordCristobal):

Mersi mult! Ma așteptam sa mi ziceți comentarii de hate!

| Gorky explică (pentru wildthing):

Ms pentru răspunshappy

| Emilian65 a răspuns:

Daca o placi, insista sa iesiti la un suc sau la o plimbare in parc, ca poate, poate se infiripa o relatie frumoasa intre voi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt proastă câteodată. Ești fată? Și mai ești și proastă ( câteodată)?

Răspuns utilizator avertizat
| Gorky explică:

Un mic disclaimer: scuze pentru greselile gramaticale! Eram obosit atunci cand am facut acest "topic".

| SamsungElectronics a răspuns:

Salut

Mai bine vă întâlniți undeva la un suc sau la o cafea și vorbiți mai multe, că pe Instagram nu rezolvi nimic cu asta.

| Gorky explică (pentru Goete):

Nu trebuia sa iti expui prostia pe net?