| indragostituspun a întrebat:

Salut.Vreau ca cei ce stiu sa ma ajute. Acum ceva timp nu foarte mult am chemat o prietena la mine. Eu am 15 iar ea 16 am inceut sa ne sarutam, sa ne mangaiam si tot asa pana ne-am dezbracat mi-a facut sex oral apoi eu am facut sex daca se poate zice am facut ce ar trebui sa facem eu fiind virgin si ea la fel dar nu s-a intamplat nimic nu ne-am dezvirginat..cum vine? de ce nu s-a intamplat asta?

9 răspunsuri:
| NnDWtf a răspuns:

De unde stii ca nu v-ati dezvirginat?
La baieti se poate intampla sa nu se rupa ata, doar sa devina mai elastica sa-ti permita sa decalotezi capul penisului fara probleme.
La fete iar nu e obligatoriu sa curga sange.
Sau ea ar putea avea himenul elastic si deci nu i s-a rupt -> nu avea de ce sa curga sange.

| GS_Sebastian_1997 a răspuns (pentru NnDWtf):

Exact.Bine spus!

| VladGH a răspuns:

Cred ca este o gluma happy

| precious30 a răspuns:

Poate nici ea nu mai e virgina, nu e obligatoriu sa curga sange.

| irina20 a răspuns:

De unde sti? Odata ce ati facut sex nu mai sunteti virgini.

| Bogdan1o a răspuns:

Sigur nu mai sunteti virgini de vreme ce i-ai introdus penisul in vaginwinking
nu trebuie sa ti se rupa ata sau sa-i curga sange....ai folosit prezervativ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele virgine nu se prea omoara cu sexul oral, in general sunt prea inhibate sa face orice. "Prietena" ta nu prea pare virgina.

E interesant cum ti-a facut ea sex oral si apoi ai facut tu sex... singur?

| darriya a răspuns:

Adica va calarirati, si nu v-ati dezvirginat, cum vine asta?laughingdoh se vede ca aveti 15-16ani!laughinginca mai beti lapte de la biberon?laughing

| darriya a răspuns:

Virgina poate in alte gauri, ca in gura nu cred ca mai era.o data ce a sarit pe...e clar, avea experienta de oral!laughingprostanac mai estilaughingdati un pumn in frezalaughing