| Andrei178098 a întrebat:

Salut, vreau cat mai multe sfaturi va rog.
Ok deci stiu ca o fata daca nu te vrea nu te duci dupa ea dar aici e diferit, sa va zic povestea mea. Cunosc o fata de 2 ani pe internet si in tot acest timp am vrut sa ne intalnim, am vorbit despre sex. Mi-a trimis videclipuri cu ea dezbracata... si eu la fel. De multe ori cand faceam bani ii pierdeam la jocuri de noroc si nu ne intalneam. Pana acum vreo 2 luni asa nu mai suntem chiar impreuna. Acum am bani sa o intalnesc si cred ca daca ne vom intalni va fi diferit dar ea spune ca nu prea ar vrea pentru ca nu ma mai iubeste. Dar cum sa ma iubeasca daca nici macar nu m-a vazut fata in fata? Nu stiu ce sa fac, pe de o parte as incheia orice legatura cu ea dar pe de alta parte as regreta toata viata ca nu am intalnit-o macar odata. Ce sa fac? Cum sa o recuceresc macar?

Răspuns Câştigător
| Iisus2002 a răspuns:

Nu ai niciun motiv sa regreti nimic cat despre recucerit nu cred ca a fost vreodata cucerita. A fost ceva de moment a trecut si asa trebuie sa si ramana. TRECUT!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deci pana acum a fost doar online, un fel de relatie de flirt si plictiseala, daca nu v-ati intalnit niciodata pe real.

Sfatul meu este sa-ti cauti alta, o fata reala, una cu care sa incepi ceva nou si palpitant, ca asta este deja consumata.
Din pacate, nu ai ce sa recuceresti fiindca in realitate nu ai cucerit-o niciodata.
Petreci prea mult timp online, ca deja esti confuz ca sa intelegi ca nu exista cucerit sau recucerit online, odata ce nu a fost niciodata o relatie reala.
De aceea te-am si sfatuit ca de data asta, sa-ti cauti o fata reala, cu care sa te intalnesti in oras, sa va cunoasteti, sa va indragostiti, sa va iubiti samd.

| LordCristobal a răspuns:

Nu e nevoie sa o recuceresti si nu trebuie sa regreti ca ai pierdut o paritda de amor cu fata respectiva.
La tinerete trebuie sa te vezi cu cat de multe fete poti tu ca sa experimentezi si tu cat mai multa viata sexuala pana cand te insori.Asa ca nu te impiedica la fata asta ca ii sa mai gasesti fete.
Nu rupe legatura cu ea dar fii mai indiferent fata de ea si nu mai dezvolta sentimente pentru ea.

| Andrei178098 explică (pentru Violleta2022):

Te inteleg si mersi de sfat dar e diferit. Oare daca ma intalnesc cu ea se va schimba ceva?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei178098):

Cui ii pasa, ca oricum nu va iesi nimic din asta, doar timp pierdut inutil ca relatie de viitor nue xista odata ce a fost doar de flirt si s-a rupt.