Poate ar fi mai potrivit ca sa faci o pauza in acest moment. Stai si-ti clarifica tu gandurile, regaseste-ti linistea sufleteasca. Abia dupa ce ai reusit sa-ti gasesti, cat de cat, echilibrul interior vei reusi sa incepi o adevarata relatie.
Nu are rost sa stai langa o persoana doar pentru ca simti nevoia sa ai pe cineva alaturi de tine in aceasta perioada. Pentru asta sunt prietenii! Iubirea nu inseamna detinerea puterii, inseamna egalitate.
Sunt in aceeasi situatzie ca tine``draga sti uneori e bine sa fi un pic geloasa pentru ca totusi esti geloasa pentru ca il iubestimult si nu vrei sal pierzi``baiatul respectiv nu ar trebui sa se supere ca u esti geloasa, trebuie sa realizeze sh el ca daca u esti geloasa inseamna ca il iubesti, ca nu vrei sal pierzi, ca il vrei doar pentru tine...sh ew sunt ff geloasa``ffffffff geloasa.deci in final concluzia mea este ca daca esti un pic geloasa nu are nimic,,, este chiar ceva normal''''''doar sa nu fi ffffffffffffffffffffffff geloasa bafta:*
Daca crezi ca el tine cu adevarat la tine si ti-a aratat asta, ai incredere in el, dar daca spui ca isi bate joc de fete si se da la ele, nu cred ca e baiatul cu care sa ai o relatie baza pe incredere, respect cel putin asta cred eu. sau cine stie, incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui sa renunte la obiceiul asta de a sta cu fetele, spune-i ca vrei o relatie ceva mai serioasa, daca iti spune ca este de acord si ca vrea si el o relatie serioasa si bazate pe incredere atunci spune-i sa iti dovedeasca asta intr-un fel
Atunci spune-i in fata, faza cu increderea . poate te va intelege si iti va spune ceva ce te va face linistita
De ce tie frica nu scapi asa ca toti am patit-o si trebuie sa treci peste insa cu baiatu ai grija nu-l stresa cu telefoane mesaje toata ziua. nici acasa cu 100 de intrebari pe minut cum fac femeile!
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: