anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, vreau sa va intreb pe astia care sunteti mai versati. voi cum combinati o fata in club? Am auzit ca atat de multe fete fac sex prin bai si asa mai departe. cum ii propui lucru asta ca ma gandesc ca nu ii zici direct hai in baie sa imi sgi p.

22 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu cred ca e neaparat ceva ce se invata, ci mai degraba e ceva cu care te nasti. Exista unii baieti/barbati pe care pur si simplu sar femeile gramada, fara ca ei sa faca mare lucru...cum s-ar spune prin popor, il au pe "vino incoace". Nu e vrajeala, ci vorbesc in cunostinta de cauza. Cand inca ma mai duceam prin cluburi, era in grupul nostru un baiat care era de-a dreptul fantastic. Nu exista seara de club in care el sa nu se combine cu vreuna...si el nu facea nimic deosebit, ci veneau ele la el. Imi venea sa mor de ciuda! Nu eram invidios pe el, ci frustrat ca nu am si eu macar un sfert din succesul lui la femei. happy
Ce sa zic, asa se nasc unii cu mai mult noroc in viata.winking

| andrei124673683136 a răspuns (pentru wildthing):

Da. aici chiar ai dreptate, dar tot cumva trebuie sa ii propui ca nu ii zici hai la baie sa ne. daca stii ce zic. Ca stiu ca sunt o gramada care o fac prin bai si asa mai departe

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur, prostituatele sunt cele care fac sex in bai, pe strada, prin masini, pe oriunde vrea clientul, evident pe bani, nu pe gratis.

| andrei124673683136 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu este adevarat, tin sa te contrazic am avut o gramada de colege in liceu si am acum in facultate care o fac pe gratis oriunde

| wildthing a răspuns (pentru andrei124673683136):

Nu e nevoie sa-i zici cu subiect si predicat. Aia care vrea asa ceva, face sa mearga lucrurile de la sine.

| Nyarlathotep a răspuns:

Iti faci iluzii daca crezi ca te poti duce intr-un club si sa apuci sa faci sex prin baie propunand chestia asta random. Eventual iti iei zbor afara din club numai pentru tentativa.

Lasand la o parte baia si clubul, ca sa ajungi sa faci sex intr-un loc mai... neconventional, trebuie in primul rand sa fie indeplinite o serie de conditii. In primul rand tipa cu care ti-o pui sa fie, macar in momentul ala, al naibii de horny incat nu mai conteaza cu cine si-o pune si unde (ceea ce nu este complet exclus, dar extrem de rar) si sa pice norocul pe tine, fix pe tine. Sa fie o intalnire pur intamplatoare cu o tipa care te vede, intra in discutie cu tine si ii apari atat de interesant in acel moment incat, incet incet iti da semnale sa faci cu ea ce doresti, si unde doresti.

Concluzia e, cu club sau fara club, cu sex in baie sau fara sex in baie, ca sa combini o tipa sa fie intima cu tine, ori trebuie EA sa doreasca asta mai mult decat tine (macar in momentul ala), sa fie suficiet de atrasa fizic de tine sau impresionata de un aspect de-al tau incat orice i-ai propune in momentul ala, sa accepte.

Mi s-au intamplat astfel de situatii, nu de multe ori, si nu in club.
In loc de baia clubului, imagineaza-ti concert in aer liber cu padure in ambele parti ale scenei, intalnire random, intrat in discutie cu ea, aflat ca e N.F. de ceva timp, foarte deschisa, foarte directa, dorea cu mine, atunci si acolo. Am mers amandoi frumos in padure, facut ce trebuie, apoi ne-am bucurat de spectacol in continuare.

| andrei124673683136 a răspuns (pentru Nyarlathotep):

Si cum te bagi in seama cu fetele in cluburi sau la festivale, adica cum trebuie sa le abordezi?

| Emilian65 a răspuns:

Nu ii spui imediat sa meargă sa facă sex cu tine. După mai multe momente de tandreturi între voi, poți sa-i spui ce dorești.

| Violleta2022 a răspuns (pentru andrei124673683136):

Sa o crezi tu!

| Nyarlathotep a răspuns (pentru andrei124673683136):

Tipa venea spre mine si cand m-a observat a intrat direct in discutie cu mine spunandu-mi ca arat ca cineva cunoscut ei. Niciunul din noi nu am bagat replici de agatat. Pur si simplu am dat nas in nas unul cu altul si ea a inceput sa vorbeasca cu mine. Bineinteles discutia avea multe conotatii si gesturi faciale care inspirau ceva sexual, atat ea cat si eu. Adica ea daca baga apropo-uri, si eu pot face la fel. Si din una in alta imi spune ca e in pofte. La care eu ii spun, si eu am astfel de pofte dar depinde ce voi gusta, OARE IMI VA PLACEA CE VOI GUSTA?

Adica cu o singura propozitie "oare imi va place ce voi gusta?" i-am transmis 2 chestii: ca stiu sigur ca o sa ne-o punem si i-am aruncat si o provocare. Si de aici lucrurile au devenit foarte simple. Padurea era aproape. Restul e can can!

Nu trebuie tu sa abordezi neaparat. Cateodata trebuie sa fructifici oportunitatile care ti se ivesc. Nici eu nu ma pricep la abordat, si nici nu incerc. In schimb ma pricep foarte bine la mistocareala, si apropo-uri cu tenta sexuala. Stiu cum sa joc teatru.

| andrei124673683136 a răspuns (pentru Nyarlathotep):

Mersi mult de raspuns!

Daca nu stii care e realitatea mai bine taci. Daca tu nu faci lucruri de genu asta nu inseamna ca altele nu fac. Stiu o gramada care se si lauda cu cati baieti se *** in cluburi sau se duc dupa club la ei acasa!

Ma indoiesc eu ca tu stii o gramada care se lauda cu numarul baietilor cu care se culca, fiindca NU este adevarat!
Fetele NU se lauda niciodata cu cati baieti se culca, niciodata, fiindca da foarte prost acest lucru si asa ceva nu au de ce sa faca.
Aia sunt baieti, cei care se lauda, chiar daca nu-i adevarat ei tot infloresc si maresc numarul, doar de laudarosenie.
Tu nu sti prea multe, nici macar nu ai reusit sa agati vreo fata, de aceea crezi toate minciunile auzite de la colegii si prietenii care rad de tine.

Doamna draga stau intr-un oras mic unde fiecare stie ce face fiecare, te rog nu vorbi daca nu stii cum e generatia din ziua de azi

Hai sa fim seriosi, ca nu aveti voi in satul ala mic discoteca unde fetele vin sa si-o traga. Tu vorbesti din auzite de la alti prieteni care fac misto de tine.
Iesi in lume baiete si nu mai fi atat de naiv sa crezi pe toti.

Bine, nu are rost sa ma contrazic cu tine, daca nu stii realitatea tine o pe a ta.

Crezi ca toate fetele sunt sfinte? Da, intr adevar sunt si fete cuminti care nu ar face asa ceva dar sunt si altele de se *** in draci

Nici nu am afirmat ca toate fetele sunt sfinte, ca atunci as contrazice pe cele care fac trotuarul si fac sex oriunde si oricum pe bani, fiind profesia lor de prostituate, doar ca generalizarea ta este gresita, mai ales cand vorbesti in totala lipsa de cunostinte, din ce auzi pe la altii, fara ca macar in viata ta sa fi avut contact cu vreo fata sau sa ai idee cum sunt majoritatea fetelor.

Dintre noi doi, tu esti ala care nu sti realitatea, ti-am mai spus, fiind inca adolescent, fara sa fi cunoscut in viata ta o fata, fara sa ai idee ce gandesc fetele, facand afirmatii proaste care in final te pot transforma in misogin si vei avea numai de pierdut din cauza acestei gandiri eronate.

| Vio024 a răspuns (pentru Violleta2022):

In ce lume traiesti? Tu crezi ca lumea ori face sex in relatie (pe gratis) sau sex platit(prostitutie)? De pe ce lume vii? Nici matusimea de 70 nu gandeste asa

| Vio024 a răspuns (pentru Violleta2022):

Se povestesc chestiile astea intre fete si baieti dar tu expirata si nu stii cu ce se mananca

| Vio024 a răspuns (pentru andrei124673683136):

La Vio sexul de placere, din distractie e sex,, gratis''