| Georgianagiulia a întrebat:

Salut! Vreau să vă povestesc despre barbatul cu care stau,am aflat de curând ca a avut o aventură cu un alt bărbat dar el nu recunoaște și spune ca nu-i adevărat! Eu nu-mi pot scoate asta din cap pentru ca mă afectează numai eu știu câte filme in cap îmi fac cu cei doi! De ex: cum se pupau,mângâiau și se iubeau…
Cred ca este genul de persoană bisexuală, și aș vrea să știu și eu cum e treaba asta cu bisexualii, adică să mă lămurească și pe mine careva?!

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Cauta pe internet ce fac bisexualii și ai sa vezi ca pentru ei aceste activități sunt normale.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce sa te lamureasca, odata ce ai descris chiar tu mai sus ce fac barbatii homo intre ei?
Si da, sunt barbati bisexuali printre noi, care fac sex atat cu barbati cat si femei.
Unii barbati isi ascund homosexulaitatea dupa o relatie in public cu o femeie, chiar insurandu-se cu o femeie, avand copii, dar in secret are un iubit mascul care-l satisface sexual. Practica asta este inca folosita de barbatii homosexuali, tocmai pentru a-si proteja persoana si familia.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cum ai aflat?
De unde stii ca nu ai fost mintita? Barfele distrug vieti.

| relian a răspuns:

Cauta unu normal, ala este gay, chiar daca o mai face si cu tine, mai tirziu se va hotara spre gay, o sa renunte la femei.

Asa ca iti pierzi timpul cu toti deviatii, cu toti genul asta nascuti defecti.
Normali astia sigur nu-s, cum dracu sa te saruti cu ala vorba ta stiind ca isi ia limba in gura, sau ce maciuca mai ia, a alui barbat laughing
Eu de mult eram fugit deja laughing
Dar tu cum l-ai dibuit, sau ti-a spus un enentual iubit de-al lui, sau partener?
Ma afecteaza si pe mine numa cand citesc ce spui, pe tine nu mai zic, laughing dar tu stii ce vrei, poate cine stie, mai aduceti inca pe unu, pe inca una, vorba aia nu stai cu cineva daca nu te potrivesti laughing

| mihai69 a răspuns:

Ce anume să te lămurească?!? Ce e așa complicat?
Bisexual înseamnă că e atras d.p.d.v. sexual de ambele sexe. Scurt.