anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau și eu răspunsuri fără a fi luat la mișto. Mie-mi plac fetele, iar dacă am remarcat ca un băiat arata foarte bine, înseamnă că sunt bi?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu inseamna nimic, doar ai admirat pe cineva care ti-a placut cum arata, s au cum s-a imbracta.
asta facem si noi adulti, admiram.
Daca ai erectii cand vezi un barbat care-ti place. atunci se poate vorbi si de atractia pentru gay.

| Andreeush a răspuns:

Dacă te atrag băieții la fel ca și fetele atunci da, ești bisexual.

| DanyDav a răspuns:

Dacă ai fantezii cu el si te atrage sexual, este foarte posibil si nu-i nimic rau in asta.
Si eu am devenit de curand si nu regret, mai ales ca asta imi face iubita mai fericită.

| George3432 a răspuns (pentru DanyDav):

Cum ți ai dat seama ca ești, la ce vârstă și cum îmi dau seama dacă e vorba de atracție sexuala

| Hammurabi a răspuns (pentru DanyDav):

Păi bi înseamnă și hetero și homo.
Și cum adică ai devenit de curând? Că toți "deștepții" de pe aici spun că nu se poate "deveni" că e din naștere.

| George3432 a răspuns (pentru Hammurabi):

Corect

| DanyDav a răspuns (pentru Hammurabi):

Poveste lunga!
Iubita mea fiind bi dinainte, incet incet, m-a convins si pe mine sa o fac.
La început ma bucuram de sex in 3 cu ea si iubitele ei, ca mai apoi după ce i-am grsit in repetate rânduri am fost constrans sa o fac si invers, ea si inca un baiat, unde a avut grija sa-mi aplice corectii sa o respect si sa ma faca si pe mine sa imi placa. Totul a venit treptat.

| DanyDav a răspuns (pentru George3432):

A trecut aproape un an de cand s-a întâmplat prima data.deja am împlinit 19. Totul început de l iubita mea car era deja bi.
Nu ma simțeam atras la început, a venit treptat, a fost greu pan am facut-o prima, a doua oara cu un baiat, mai mult la insistența iubitei. Asa am descoperit ca imi place in grup bi. Nu am facut-o niciodată singur cu un baiat si nu cred că mi-ar place, îmi place asa in grup bi.

| Gofigi a răspuns:

Depinde în ce mod ai remarcat sexual sau in general