Dacă ai fantezii cu el si te atrage sexual, este foarte posibil si nu-i nimic rau in asta.
Si eu am devenit de curand si nu regret, mai ales ca asta imi face iubita mai fericită.
Cum ți ai dat seama ca ești, la ce vârstă și cum îmi dau seama dacă e vorba de atracție sexuala
Poveste lunga!
Iubita mea fiind bi dinainte, incet incet, m-a convins si pe mine sa o fac.
La început ma bucuram de sex in 3 cu ea si iubitele ei, ca mai apoi după ce i-am grsit in repetate rânduri am fost constrans sa o fac si invers, ea si inca un baiat, unde a avut grija sa-mi aplice corectii sa o respect si sa ma faca si pe mine sa imi placa. Totul a venit treptat.
A trecut aproape un an de cand s-a întâmplat prima data.deja am împlinit 19. Totul început de l iubita mea car era deja bi.
Nu ma simțeam atras la început, a venit treptat, a fost greu pan am facut-o prima, a doua oara cu un baiat, mai mult la insistența iubitei. Asa am descoperit ca imi place in grup bi. Nu am facut-o niciodată singur cu un baiat si nu cred că mi-ar place, îmi place asa in grup bi.
Nu inseamna nimic, doar ai admirat pe cineva care ti-a placut cum arata, s au cum s-a imbracta.
asta facem si noi adulti, admiram.
Daca ai erectii cand vezi un barbat care-ti place. atunci se poate vorbi si de atractia pentru gay.