Pai n-ai ce sa faci, n-o sa mai fie ca inainte dupa episodul asta. Mi-a ramas in minte o replica dintr-un film..."you can't unfuck what has been fucked".
Dar de ce vrei sa treci peste acest episod? Nu te atrage sau ce? E evident ca ea vrea, altfel nu ar fi facut acea "gluma"...100% vrea. A dat-o in gluma doar cand a vazut ca nu ai reactionat asa cum spera ea.
Pentru ca am o relatie serioasa si nu vreau sa imi insel iubita. In plus si ea este intr-o relatie. Vreau sa fie totul ca inainte dar nu mai reusesc
Of..multumesc. inca o intrebare.
As avea foarte mare nevoie sa discut cu prietena mea despre asta, doar ca ea este foarte geloasa, am mai foat constrans sa plec de la un job din cauza geloziei ei si nu as vrea sa se intample din nou. Crezi ca ar fi geloasa daca discut cu ea? De fel este extrem de geloasa.
Nu este vorba ca ar trebui sa afle, doar ca simt nevoia sa ii zic, am mereu nevoia de comunicare cu ea.Probabil ca totusi este mai bine sa nu afle. Multumesc din suflet ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi. O zi superba iti doresc. Iti dau si fundita imediat
Nu-i foloseste la nimic daca-i spui, ci doar o face sa se consume. Nu are nici un rost sa-i spui. Puteti comunica in legatura cu orice altceva, mai putin cu aceasta situatie.
Nu ai pentru ce sa-mi multumesti. Sa ai si tu o zi asa cum ti-o doresti.
"Pentru ca am o relatie serioasa si nu vreau sa imi insel iubita. "
Dar iubita ta se bucură că aduci acasă o colegă când ea lipsește?
Nu locuim impreuna. E colega mea, doar nu o lasam afara? Ce voiai sa ii zic sa ma astepte afara?
Îți luai ce aveai de luat de acasă, iar apoi mergeați la o cafea pe undeva.
Oricum părea mai ok decât să o aduci acasă.
Incearca sa intelegi logic ca a fost o gluma si chiar nu trebuie sa faci nimic, doar sa treci peste ea.`
Nu stiu cati ani ai, dar banuiesc ca esti destul de mare ca varsta si destul de matur ca sa stii ce este aceea o gluma, deci poti sa treci peste ea, mai ales ca nu ti s-a intamplat nimic, fara sa mai faci atat caz din nimicuri.
In orice caz, povestea ta cu avionul este una imgainara, greu de crezut asa ceva cu prea multe neconcordante.
Esti un SCLAVUL SOTIEI! Rusine mare ani ajuns bărbații în ziua de azi, o fata iei bate apropo la sex și tu o eviti..."nu știi tu sa fii bărbat..."
Stii care a fost șmecheria frate de fapt? Dacă mergea la cafenea sau stăteau în aeroport la cafenea era frumos din partea lui sa ii plătească consumația și el știe asta și s-a folosit de oportunitatea sa o aducă în casa ca sa nu ii plătească consumația în oraș. Sunt sigur ca colega lui a stat în picioare langa usa fără sa fie servita cu absolut nimic de el.
Era frumoasa sexy? Atunci te anunt oficial ca esti un cretin ca ai refuzat o
anonim_4396 întreabă: