Te-a refuzat mai pe ocolite.A bagat-o pe asta cu programul autobuzului.E mai bine sa te minta acum decat mai tarziu.Te-ar fi afectat si mai mult.
O fata cuminte NU minte niciodata frate. fratele casca pchii urechile si nasul fetele cuminti INTODEAUNA in cele din urma dovedesc a fi mai rau ca jigodiile. fata asta a ta sufera de mitomanie si trebuie internata de urgenta la PSIHIATRIE! fugi cat poti de ea esti la varsta strabaterii cat mai multor cearsafuri
Frate vrei adevarul pe alb? Are pe altu si pe tine te tine de rezerva, asta cu amanatul e ca si cum " sti as putea dar nu vreau " ce conteaza daca autobuzul e la x sau la z te amana intentionat, si daca spune ca te iubeste toti zicem asta si nu ii asa. Cauta alta fata sa te merite Tinere. Mult noroc
Fetei nu-i pasa de tine, cine te iubeste nu spune isi rescpect decizia, trebuie sa intelegi ca fetele prefera barbati maturi, indifrenti, reci nu obsedati sexuali, numai te umili atata las-o
''fetele prefera barbatii maturi, indiferenti, nu obsedati sexuali''. Cata dreptate poti sa ai!
Nu pot sa cred ca ti-ai cenzurat numele . Nu meriti o fata cuminte, trebuie sa ai grija de ea, sa ii dai timp, nu asa ca ti se scoala tie, gata hai sa ne vedem.
S-ar putea sa aiba o teama, sa te intalneasca, si daca nu ai incredere in ea, atunci la ce mai stateai cu ea?
Si bine a facut!
V-ati gasit iubire la varsta asta! Hormoni, mai degraba! Nu-i pasa si gata! Fetele sunt in cautare de baieti mai mari pentru ca ele se dezvolta mai repede. Vor azi cu unul, maine cu altul. E varsta, ce sa-i faci! Treci peste si nu fa o drama.
Nu are pe nimeni, vreau un sfat concret pentru a recastiga inima ei, va rog!
Faza e ca nu i-am cerut nimic, are 16 ani, dar chiar crezi ca nu i-a pasat?
Frate daca i pasa nu isi batea joc de tine in halul asta, esti baiat NU accepta sa fi carpa de sters pe jos a unei fete tu trebuie sa stergi pe jos cu ele fratee
Draga,Florentina! Eu m-am despărțit de ea în caz ca te interesează va mulțumesc tuturor pentru sfaturi, chiar dacă nu mi esti niciunul de folos, eu V-am cerut un sfat de împăcare, nu sa o criticati pe ea sau pe mine, mai aștept sfaturi!
Iti spun din propria experienta, o fata face asa dintr-un singur motiv :
Face aceste greseli intentionat ca tu sa-i dai papucii ei pentru ca nu te iubeste si se simte vinovata ca ti-a dat sperante false, si vrea sa-i dai tu papucii ei ca sa scape de acest sentiment de vinovatie, in final resemnandu-se gen " el a vrut sa ne despartim" ( asa faceam eu).