Nu are pe nimeni, vreau un sfat concret pentru a recastiga inima ei, va rog!
Fetei nu-i pasa de tine, cine te iubeste nu spune isi rescpect decizia, trebuie sa intelegi ca fetele prefera barbati maturi, indifrenti, reci nu obsedati sexuali, numai te umili atata las-o
Faza e ca nu i-am cerut nimic, are 16 ani, dar chiar crezi ca nu i-a pasat?
O fata cuminte NU minte niciodata frate. fratele casca pchii urechile si nasul fetele cuminti INTODEAUNA in cele din urma dovedesc a fi mai rau ca jigodiile. fata asta a ta sufera de mitomanie si trebuie internata de urgenta la PSIHIATRIE! fugi cat poti de ea esti la varsta strabaterii cat mai multor cearsafuri
Frate daca i pasa nu isi batea joc de tine in halul asta, esti baiat NU accepta sa fi carpa de sters pe jos a unei fete tu trebuie sa stergi pe jos cu ele fratee
Frate vrei adevarul pe alb? Are pe altu si pe tine te tine de rezerva, asta cu amanatul e ca si cum " sti as putea dar nu vreau " ce conteaza daca autobuzul e la x sau la z te amana intentionat, si daca spune ca te iubeste toti zicem asta si nu ii asa. Cauta alta fata sa te merite Tinere. Mult noroc
Iti spun din propria experienta, o fata face asa dintr-un singur motiv :
Face aceste greseli intentionat ca tu sa-i dai papucii ei pentru ca nu te iubeste si se simte vinovata ca ti-a dat sperante false, si vrea sa-i dai tu papucii ei ca sa scape de acest sentiment de vinovatie, in final resemnandu-se gen " el a vrut sa ne despartim" ( asa faceam eu).
''fetele prefera barbatii maturi, indiferenti, nu obsedati sexuali''. Cata dreptate poti sa ai!
V-ati gasit iubire la varsta asta! Hormoni, mai degraba! Nu-i pasa si gata! Fetele sunt in cautare de baieti mai mari pentru ca ele se dezvolta mai repede. Vor azi cu unul, maine cu altul. E varsta, ce sa-i faci! Treci peste si nu fa o drama.
Nu pot sa cred ca ti-ai cenzurat numele . Nu meriti o fata cuminte, trebuie sa ai grija de ea, sa ii dai timp, nu asa ca ti se scoala tie, gata hai sa ne vedem.
S-ar putea sa aiba o teama, sa te intalneasca, si daca nu ai incredere in ea, atunci la ce mai stateai cu ea?
Si bine a facut!
Draga,Florentina! Eu m-am despărțit de ea în caz ca te interesează va mulțumesc tuturor pentru sfaturi, chiar dacă nu mi esti niciunul de folos, eu V-am cerut un sfat de împăcare, nu sa o criticati pe ea sau pe mine, mai aștept sfaturi!
Te-a refuzat mai pe ocolite.A bagat-o pe asta cu programul autobuzului.E mai bine sa te minta acum decat mai tarziu.Te-ar fi afectat si mai mult.