| Lyvyu a întrebat:

Salutare.Am 16 ani si prietena mi-a propus sa facem sex,sincer nu stiu ce sa fac si as ruga cateva sfaturi,eu ma gandeam ca poate e prea devreme dar as vrea la nebunie sa fac sex desi mi-e frica de acest moment, sa nu se rupa prezervativul si sa ramana insarcinata.Astept ceva sfaturi, dau si funda.Multumesc.

21 răspunsuri:
| RandyMarsh a răspuns:

Mi se pare prea devreme la 16 ani, nu iti face griji din pricina prezervativului.
Tu decizi!

| Andutsssaaaa a răspuns:

Eu as zice sa asteptati pana cand mai creste si dupa cum ai spus tu "daca se rupe prezervetivul?"Sunteti inca niste copii si daca o lasi insarcinata ce vei face? Eu zic ca mai bine o exciti cu mana, nu cu alceva.Si nu cred eu ca exista fete care sa ceara "sex" nu sa fie intrebate daca vor. Daca crezi tu ca nu esti pregatit si e prea devreme, nu o fa pentru ca asta e doar dorinta si alegerea ta si numai a ta.Bafta in continuare si bafta si in relatie.Ps:Ai grija ce facikiss.

| Amelya02 a răspuns:

Daca e prima oara pentru voi, si sunteti atenti nu se va rupe.

| AnonimNeamt a răspuns:

1 este foarte bine ca ai 16 si ea tia propus e ff binewinking 2 nu o sa se rupa. nu trebuie sa-ti fie frica.3 sfatu ti l-am dat...4 maaaa futeeoooo dc esti noob? si 5 dai funda?

| Kinstown a răspuns:

Pune 2 ca n-are cum sa se rupa
ce noroc ai tu cu asa fata
sunt "n" solutii

| noi3 a răspuns:

100 de euro un avort.

| Dragos_Laura_1990 a răspuns:

Nu poti sa folosesti prezervativ pentru prima data

| dru1darius a răspuns:

Ai griji ca daca o superi sau o enervezi te vedem la stirile de la ora 5 (17.00) ca ai violato

| alecsalecs a răspuns:

Prietene asculta la mine daca intrebarea este pe bune! Lasa te pe mainile ei cu siguranta stie ceea ce vrea de la tine si ea va face totul pentru tine in locul tau cu sguranta va avea ea grija ta si nu se va intampla nimic te asigur si iti garantez! Lasa Teama Deoparte si lasa te pe mainile ei! Succes si fara teamalaughing
fundita?

| denisa123456 a răspuns:

Prea devreme ce barbat zice ca e prea devreme esti nebun punete pe treaba, si in privinta prezervativului nu se rupe daca ai grije acum doar nu oi fi vreun salbatic ca sa il rupilaughing

| mg112mada a răspuns:

Nu stiu ce fel de fata este ea, dar te sfatuiesc sa nu-ti distrugi aceasta perioada minunata, in care esti adolescent.Mie mi se pare ca va cam grabiti. Sfatul meu:e prea devreme, deci sp nu.

| johnyboy a răspuns:

Daca TU o ierti, altu' sigur nu o iarta, asa ca *** her.si daca tot ti-a cerut-o, zi-i sa-ti faca si un oral. tine-ma la curent.

| papusapapusa99 a răspuns:

Daca va doriti am2de ce nu dai bataiehappydar prima data nu se face cu prezervativ neverhappysi nu cred ca se va rupe prezervativul k doar nu o fi vreun nebunhappy

| DaniDany a răspuns:

Daca te apuci de la 16 ani de treaba o sa te ajute mai tarziu(cand o sa mai cresti). Nu conteaza ca ai 16 ani, daca te descurci sau nu, apucate de treaba. succes happy. Legat de partea cu protejatu depinde de tine, cum crezi ca e mai bine...

| cozmincr7 a răspuns (pentru dru1darius):

Buna asta laughing)

| thebestrider a răspuns:

Puneti un prezervativ rezistent, poate unul din lut dar totusi daca esti nesigur poti incerca si unul din otel ai grija sa nu se oxideze atata tot, baftabig grin

| vicionutz a răspuns:

BUNA! Eu zis ca ai noroc cu asemenea fata si fa sex eu zic ca ar trebui dar si parintii tai sa nu zica ceva daca din intamplare o lasi insarcinata si faci avort daca e dar eu cred ca fata se pricepe si o sa faca ea treaba sa nu se intample nimic

| torrento a răspuns:

Bai frate se sparge prezervativu asta e furi de la maicata de la taicatu sau faci rost de 50 lei si iei pastila de a 2 zi... merge, am incercat-o eu am 15 ani si s-a spart ca la spart dobitoaca cu unghia, si peurma duap ce ai terminat iei prezervativu frumos te duci la baie il umpli cu apa si apesi pe el usor si vezi daca iese apa, si daca iese a 2 zi te duci si iei pastila aia de a 2 zi si gataa, si eu dai sa o inghita si ai skapat ce tot atat stres frate.

| patronladurex a răspuns:

Frate eu zic sa i-o dai daca e gaurita deja! nu cumva sa fii tu primul pentru ca s-ar putea sa iasa urat..adica sa afle taxu si sa dea vina pe u ca ai violat-o! Mult succes, sper sa nu te vedem la stiri ca pre profu din Bucuresti de sport

| adrian0111 a răspuns:

Ba frate daca tie asa de frica fai legatura cu mine si te ajut eu in privinta astalaughing

| DenizRomeo12 a răspuns:

EST| prea MIC pentru SEX eu zic sa mai astepti PANA LA 18 ani! Si APOI.