| stefstef13 a întrebat:

am 17 ani si sunt cu o fata de 3 ani si am vrea sa o facem. dar nu stiu daca mai intai sa ne jucam pitin, sau sa o facem direct. ea sa auto invitat la mine peste 5 zle ca ai mei nu sunt acasa. AS DORII RASPUNSURI DE LA FETE. CE V-AR PLACE MAI MULT CEVA ROMANTIC, O JOACA, O BAIE CU PETALE DE TRANDAFIR SAU NUSH, VENITI SI VOI CU IDEI CE AR TREBUII SA PREGATESC

Răspuns Câştigător
| Keith a răspuns:

Ti-as propune un cadru romantic, cu petale de trandafiri in pat in forma de inima, cu lumanari parfumate si daca ai avea si sampanie ar fi super, dupa care ar fi super sa incepeti cu putin preludiu ca sa va incingeti inainte si faceti dragoste, respect pentru voi ca ati asteptat atata timp si inca ati ramas impreuna.Bafta!

15 răspunsuri:
| Or1Ginal a răspuns:

Pai du-te la un hotel sau la tine/ ea acas a dar fara parinti sau incuie usa. Pune petale de trandafir pe pat si sa ai muzica romantica si o sampanie sau un vin bun. faceti dus amundoi dupa ducetiva in pat si treceti la treaba... happy Bafta si sa te dizvirginezi cu placerewinking

| Larisssaa a răspuns:

Aici doar tu şti. Adică cred că la orce fată îi place ceva romantic, cu lumanari parfumate şi alte chesti. Dar sunt şi alte fete ce nu prea le place romantismul. ♥
Baftă!

| demongirl a răspuns:

Salut! Cred ca aproape orice fata ar fi incantata sa isi inceapa viata sexuala intr-un cadru romantic plin de petale de trandafir, lumanari parfumate si muzica relaxanta.V-as propune sa nu incepeti direct, incepeti cu preludiu, iar apoi sa va lasati purtati de val, cred ca toate o sa vina de la sine.Succes!big grin

| adinaciosescu a răspuns:

Daca vrei sa fi romantic, da, niste lumanari si o muzica in surdina ar fi nimerite.Nu uita ca unei fete-i place preludiul, jocul.Dar daca e virgina, trebuie sa fi foarte tandru, atent, finut.Sa intri direct in actiune nu e tocmai indicat.

| christina1370 a răspuns:

Sa inteleg ca esti virgin? si ea tot virgina. Si ce intelegi prin joaca?
1. Protectie. Protectie. PROTECTIE. E cea mai importanta.
2. Incredere. Daca sunteti amandoi virgini e vorba de incredere. Ati discutat despre asta? Sunteti siguri ca vreti amandoi asta? E un pas important in adolescenta.Si un moment delicat, pentru amandoi.
3. Nu recomand vreun scenariu de film pentru prima data. Aveti timp de toate. Prima data e deja special, prin importanta momentului. Trebuie doar sa fie un cadru primitor si curat, si e ok.
4. Preludiu. Daca la asta te gandesti cand zici joaca, atunci da. Preludiul e cel mai important, mai ales prima data. Saruturi multe, multe, multe. Sarut-o pana e relaxata, si restul vine de la sine. Sarut-o asa frumos pe buze un timp, apoi pe gat si coboara incet incet. Asa o sa se simta pregatita.
5. Orice ati face, fiti siguri ca o vreti amandoi.
Bafta multa. Se spun multe despre prima oara, dar cel mai mult conteaza sa ai cu tine pe cineva intelegator si iubitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai pregati atata. ah! televizorul asta ce face din copiii! as fi scarbita de atatea clisee.

Răspuns utilizator avertizat
| vladuskhy747 a răspuns:

Daca chiar o iubesti si vrei ceva gen relatie de durata fa ceva dragut dar daca ea e mai perversa si mai la subiect ti-as sugera sa i-o dai direct happy

| Nelamuritul a răspuns:

Joaca-te cu ea.

| M4D4L1N a răspuns:

Esti cam mic sa intelegi ce i-ar trebui unei fete/femei. Oricum si ea e mica daca tu ai 17 ani. Ia si linge-o, sa vezi ce bine se simte. Crezi ca o intereseaza cadoul sau petalele de trandafir? Ea vine la tine sa fie satisfacuta sexual, nu vizual. Asa ca exercitii cu limba baiete!

| LoredanaaAndreeaa a răspuns (pentru M4D4L1N):

laughing)).

| musculo a răspuns:

Bai bula...pentru fata ta de 3 ani ar fi bune niste acadele sau niste jeleuri in forma de ursuleti(sa nu i dai dinalea in forma de rame ca o sperii)

| viataeopoveste a răspuns:

Poate niste lumanari parfumate sampanie muzica pentru atmosfera. si ar fi dragut sa incepeti cu putin preludiu. respect pentru voi

| M4D4L1N a răspuns (pentru LoredanaaAndreeaa):

Razi razi...ce`ti mai place si tie shaorma cu de toateeee laughing

| M4D4L1N a răspuns (pentru LoredanaaAndreeaa):

Razi razi...ce-ti mai place shaorma cu de toate! laughing