anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 20 de ani si sunt indragostit de o verisoara, soarta a facut ca si ea sa fie indragostita.
Am facut si sex sau mai bine zis dragoste, aceasta relatie dureaza de 3 ani si suntem fericiti impreuna.
Problema este ca atat parinti mei cat si a ei au inceput sa se prinda ca e ceva neregula cu noi.
Parinti nu sunt asa cum sunt alti parinti, adica ai mei sunt cam anormali, tata umbla cu altele spunand ca sta peste program la servici, iar mama are probleme cu alcoolul.
Parintii verisoarei mele sunt mai mult despartiti decat apropiati adica lucreaza in alt oras, plus decate ori vin acasa se cerata se bat si toata vina este aruncata spre veriosarei mele. Faptul incare ea tr plece de acasa.
Chestia este ca nu stiu ce sa fac sau mai bine spus nu stim ce sa facem. Toti ne spun ca este gresit si ne arata cu degetul.

Un ajutor va rog!

17 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu e bine ce faceti. se numeste incest.

| Marynna a răspuns:

Eu zic ca v-au unit singuratatile...adica amandoi aveti cam aceleasi probleme in familie, si, v-ati gasit unul pe celalalt.eu zic ca mai bine ai incerca sa termini aceasta poveste, stiu ca este greu, dar gandeste-te, este impotriva firii! sa zicem ca ramaneti impreuna, si, la un moment dat, o sa vreti sa aveti copii.acei copii pot iesi cu malformatii deoarece voi sunteti rude. sper ca te-am ajutathappy

| AdY a răspuns:

Ascundeti faptul ca sunteti verisor si verisoara. De ce trebu sa le spuneti la toti... Creativa un alt colectiv nu acel pe care l aveti care sa va accpete asa cum sunteti. Nui mare treaba ca sunteti verisori dar nu spuneti la toti acest lucru ca oamenii se maninca intre ei in loc sa se ajute.

| ana_3219 a răspuns:

Feriti-va in continuare de lume. iar cand o sa fiti amnadoi pe cont propriu plecati undeva departe de casa si neamuri ...doar voi doi. unde sa nu stie nimeni ca sunteti verisori! continuati-va relatia de dragoste! bft!

| Anahiteamo a răspuns:

Nu stiu ce poti sa faci sad ...gasiti-va un loc unde sa va mutati impreuna pentru a scapa de parinti. verisoara ta nu are nici o vina ...trebuie sa plecati intr-un loc unde puteti fi si mai fericiti

| anamaria_6210 a răspuns:

Si eu am un verisor care e cu varmea, parinti stiu dar nu le spun nimic si nici cei care ii cunosc nu le spun nimic, eu nu am nimic in potriva va urez mult noroc iubitiva mult

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a răspuns:

Fugitzy in lume fratzilor prima oara am vrut sa sp so lasi ca e varata da asa ia-o de mana si plecatzy departe ca e mai bine pentru aman2

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e bine
Lasa-te
Gadeste-te la altceva si uita de ea urgent. Asta este incest.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu legal daca e voie, religios nu sigur 100%... pana la al 7-lea grad de rudenie sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea cred ca e bine...mai bine.nu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e bine! Incearca sa renunti cat inca nu e prea tarziu! Soarta se poate intoarce impotriva voastra! Nu e admis asa ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseal-o cu alta verisoara laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Riscul e la copiii vostri sa nu iasa sanatosi ca aveti acelasi sange ...nu la voi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred in chestiile astea cu incest, religie bla bla. Cel putin nu prea tare, asa ca la veri merge laughing. Dar copii vostri pot avea probleme, ca na, asa e legea natuii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plecaty departe dar ganditiva bine daca vreti copii ca s-ar putea sa faceti deia mai destepti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e bine ce faceti ganditiva putin ca sunteti rude si din asta pot iesi copii bolnavi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa faceti ceeace simtiti voi... Daca nu sunteteti frati, e in regula.Aratatul cu degetul se practica pentru orice, important este ce vreti voi, nu ce vor altii de la voi.