Alege amanta daca nu vrei sa le pierzi pe ambele, daca alegi actuala si afla manta de alegere te paraseste dupa afla si actuala de ce a fost intre tine si prietena ei si ramai singur.
Crede-ma am luptat ca sa am iubita pe care o am acum, nu voi renunta la ea pentru nimeni si nimic.Pe de alta parta daca renunt la prietena ei, sigur ii va spune si m-am ars, pentru ca deja s-a aprins si pare ca o cam arde gelozia.Sunt intr-o situatie delicata, stiu ca mi-am facut-o cu mana mea.dar vreau sa termin, sa raman cu iubta mea..si sa nu se afle niciodata ce am facut
Deci tu esti genul de "ti sa urat cu binele" sau "de prea mult bine te-ai prostit".
Cred ca ar fi timpul sa ai mustrari de constiinta in al 12-lea ceas si sa le lasi.Cel mai urat este din partea prietenei ei ca stie ca ai o relatie si mai ales cu ea si cu toate astea accepta situatia. Ceia ce denota ca nici la tine nu tine atat de mult ca altfel isi baga unghia in gat pana acum si dadea cu unul dintre voi de pamant din gelozie.
Pleaca si nu iti mai bate joc de iubita ta ca nu merita.Nu stiu cu ce a putut sa greseasca atat de rau incat sa o tradeze sI iubitul si prietena.Iar faza cu nu pot renunta la nici una ca arata bine si au bani ar trebui sa ti-o scoti din cap sau sa te gandesti cum ar fi fost sa fie invers si sa zica iubita ta asa de tine si un peieten.
Ai toate șansele să ramai fara ambele, dar o solutie logica in cazul in care prietena iubitei stie de toata situatia este sa ramai cu ea.
Subscriu, trebuie să cauți încă una, ca să fie 3. 3 e cu noroc!
Daca ai facut deja ceea ce ai facut, e clar ca nu-ti iubesti iubita asa cum te minti singur pe tine ca o faci, tii la ele sau nu tii la niciuna? Oricum adevarul va iesi la iveala si vei ramane cu regrete si cred ca atunci iti vei da seama, nu prea poti face nimic in cazul acetsa. Si Cel mai amuzant este faptul ca o inseli cu prietena ei cea mai buna. Serios? Cu totii aruncati doar vorbe despre iubire dar singuri nu stiti ce vreti si simtiti, ce jalnici sunteti unii?