| Iuliabarbu a întrebat:

Salutare! Am avut întârziere a menstruației 12 zile. Mi a venit menstruația de doua ori de la ultimul contact sexual protejat. Menstruatia mea a fost normala, poate puțin mai slab cantitativă.
Acum am niste scurgeri maronii...ce credeți că ar putea fi? Oare este normal? Sarcina am înțeles că sa o exclud din moment ce mi-a venit menstruația

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teoretic sunt normale dar toate dereglarile tale ar trebui sa iti dea de inteles ca ar fi bine sa faci cateva analize de sange/urina/galnda tiroida sa vezi de ce se petrec in organism toate aceste schimbari bruste

| Madaxo97 a răspuns:

Hei, poate fi sânge rămas de la menstruație care abia acum s-a scurs, și de aia e mai maro, poate.

| alexcont a răspuns:

Mananca 3 lamai si trebuie sa mai bei o cana de oua crude pe zi

| Violleta2022 a răspuns:

Tu ai deja paranoia, ca insarcinata este imposibil sa fii cu sex protejat si 2 luni de ciclu nromal.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru anonimaaa1206):

Raspunzi aiurea fiindca nu ai citit intrebarea cu atentie: femeia a spus clar ca sexula a fost PROTEJAT, deci cum puii mei poate sa ramana gravida prin protectie, dupa care i-au venit 2 cicluri normale?
las-o balta si nu mai raspunde daca nu esti capabila sa intelegi nici macar explicatia din topic!