Salut, uite una bucata de intrebare care te poate ajuta sa afli care a fost problema - Ai zis ca v-ati intalnit la un salon: Mai era cineva la salonul ala? Daca da, persoanele acestea de cunosteau? Te intreb pentru ca si eu am avut o experienta foarte asemanatoare cand m-am intalnit cu o frizerita tot asa la ea la munca si colegii ei ma stiau si ma dusmaneau, asa ca i-au spus fetei tot felul de tampenii ca sa nu mai vorbeasca cu mine, se practica asta in ziua de azi, stricatul de combinatii cum imi place mie sa ii zic, de aia e bine pentru prima intalnire sa te vezi cu femeia undeva unde nu sunt si alte persoane care o cunosc pe ea.
Salut
Mi s-a întâmplat și mie ceva similar prin decembrie
Ideea e că deși poate fi vorba și despre anumite aspecte superficiale cum ar fi nasul, trăsăturile feței, înălțimea și așa mai departe pe care le vezi cel mai clar doar față în față
Este vorba totuși și de ceea ce simți în momentul ăla, pentru că deși din fața ecranului pare totul super, abia când te întâlnești cu persoana îți dai seama ce feeling ai
Ideea e că tu ai fost norocos să îți spună asta în față, pe când eu a trebuit să o trag de limbă prin mesaje la câteva zile după
Dacă ea n-a simțit înseamă că nu a fost ceva real
Eu am o teorie, când e ceva real intre doi oameni simt amândoi, dacă nu simt amândoi și unui crede că simte, e doar în capul lui
Probabil te simți inconștient resoins și nu e un lucru ușor
Încearcă să înțelegi că nu e musai să te placă toate, gândește-te că nu o cunoști și că nici ea nu e ființa perfectă, poate și ea a fost refuzată, poate dacă o cunoșteai nu ți-ar mai fi plăcut de ea
Ce încerc să îți spun e că o să găsești o femeie și mai mișto care o să te placă la fel de mult pe cât o placi tu
Succes!
Ce sa inteleg de aici? Că e nesimțită. Și că socoteala online nu se potrivește cu cea față în față. Ce putea sa vada in fata. Ea ți-a spus clar, nu se referea la ceea ce vedea. ci la ceea ce simțea. A spus. Eu nu simt nimic. Nu e suficient să vezi, mai trebuie să și simți.
Ne tot batem gura pe aici si va tot spunem sa nu mai pierdeti timp online, ca nu iese nimic cu nimeni, acolo 99% din cazuri se minte, se flirteaza si se pierde timp inutil!
Poate inveti ceva din timpul asta pierdut si te comporti ca un om normal, sa-ti cauti o femeie in viata REALA!
Probabil înălțimea. Sau si-a zis ca daca asta nu-mi ia flori sau nu-mi ia inel la prima întâlnire, atunci nu e alesul
Sigur avea așteptări mai mari.
Să îi dai întâlnire în alt loc, să te vadă venind cu mașină de valoare peste medie...
Normal că online nu știe exact toate detaliile...
Astea sunt alea care triază, până îl găsește pe unu care o bate zilnic, că așa le plac lor...
Nu, nu stiu de ce comenteaza lumea tot de inaltime sau ce importanta are, eu am 1 70 ea are 1, 60 deci este mai mica decat mine, si stia dinainte ca sunt eu mai inalt, am discutat inclusiv asta, si inaltime si greutate + 20 de poze, toate detaliile, de aia zic, stia cam tot dinainte legat de mine, de asta nu inteleg ce a putut vedea in plus
Nu este cazul sa vorbim de locatia intalnirii, ea lucreaza la un salon de masaj si m-a invitat acolo ca o prima intalnire sa imi faca un masaj gratis, pentru ca ma placea evident, eu m-am intalnit cu ea in salonul propriu zis, si stia dinainte ce masina am pentru ca am discutat absolut TOTUL despre mine, si inaltime, si greutate, i-am spus ca am un renault, i-am trimis poza cu el, daca era sa fie asta cu masina ma refuza in monentul cand i-am spus si mi-a vazut masina, si nu mai avea loc intalnirea, referitor la locul intalnirii, ea mi-a zis sa vin acolo sa ne cunoastem acolo la salonul ei.
Dar nu a ras nimeni, de unde ai tras tu concluzia ca ar fi ras? Pur si simplu a spus ca nu ne potrivim, plus ca: Daca ea era mai mica decat mine cu un cap, mai conteaza? Da stiu ca sunt scund, dar sunt fete mai scunde ca mine si doar cu ele ma intalnesc, de aia am spus ca am discutat tot dinainte inclusiva asta, daca era mai mare nu ma duceam sa ma intalnesc cu ea, nici mie nu imi place.
Auzi, tu poți să înțelegi faptul că ea știa ce înălțime am eu inca din prima zi de conversație? A fost printre primele lucruri pe care le-a aflat despre mine, dacă nu îi plăcea și avea o problemă cu asta nu mai vorbea incă patru zile cu mine iar apoi accepte să ne și vedem să îmi facă și un serviciu gratis, nu ți se pare că insiști prea mult subiect care nu are rost să se insiste? Cu siguranță nu asta e motivul, dacă nu vorbeam despre înălțime și afla doar când ne-am întâlnit atunci putea fi ăsta un motiv dar ea a știut încă din prima zi!
Este fking irelevant daca ai scris ce inaltime ai pe un chat. Daca eu iti spun ca Turnul Eiffel are 300 de metri inaltime pana nu il vezi nu poti sa iti imaginezi cat de impozant este in realitate. Daca era si putin grasuta inaltimea ta poate fi factorul principal pentru care a luat acesta decizie.
Nu spun ca asta este 100%, dar este o posibilitate deoarece multe femei prefera barbati mai inalti deoarece vor sa se simta mici/fragile, sa para ca sunt in siguranta in bratele unui barbat, in special femeile mai grasute.
E o tâmpenie ceea ce spuneți, am văzut bărbați cu femei mai înaltă decât ei sute, nu zeci, la mine a fost exact invers eu am aproape 190 și cam toate femeile cu care ies sunt mult mai mici ca mine, și pot să spun din experiență proprie că este irelevantă înălțimea, știi cum e vorba aia pe orizontală nu contează înălțimea Cu siguranță nu de asta a fost refuzat, eu merg pe ideea că cineva a intervenit acolo și a spus niște vorbe aiurea
Eu zic să te gândești mai bine, nici eu noi cunoșteam pe indivizi care au vorbit urât de mine și nu aveam de unde să știu că ei mă știu de undeva, ca să înțelegi eu locuiesc momentan întru-n oraș și destul de mic, aici toată lumea se cunoaște, eu nu îi știam dar ei mă știau ei pe mine. Gândește-te că nu are cum să fie altceva, din moment ce ăștia totul despre tine înainte și ați vorbit atât de mult singura explicație logică asta ar fi: pune un prieten să vorbească la salonul ăla și să întrebe de tine dacă cumva ai fost pe acolo etc. Etc