De obicei dupa trecerea a 4-7 zile fata de momentul administrarii pastilei de a 2-a zi se produce o sangerare slaba cantitativ si cu o durata de 2-3 zile dar care nu reprezinta menstruatia ci este un efect de aparare al organismului femeii fata de "invazia" agresiva a hormonilor sintetici introdusi in mod abuziv in corp. Fata de ce moment te raportezi cand anunti actuala intarziere a menstruatiei? Un raspuns cert, sigur si corect se poate formula doar daca vei prezenta date exacte cu privire la ziua de incepere a ultimei menstruatii, data la care ar fi urmat sa inceapa noua menstruatie, tipul ciclului menstrual, daca este regulat sau neregulat, lungimea ciclului, data la care s-a folosit pastila, etc. Doar cunoscand aceste date se poate formula un raspuns si nu o simpla presupunere subiectiva. Multa sanatate!
Spre linistea ta este posibil si ceea ce spui tu, dar mai este posibila si varianta la care iti este teama sa te gandesti.
Eram si in perioada nefertila, mentionez ca in ultimele zile am luat antibiotice si stiu ca si din aceasta cauza mai poate intarzia.
Folosirea pastilei contraceptive in cazul in care esti constienta si convinsa ca actul sexual s-a practicat intr-o perioada nefertila reprezinta o crasa IRESPONSABILITATE. Intro astfel de situatie folosirea pastilei de a 2-a zi este complet INUTILA si aberanta din moment ce probabilitatea de a se forma o sarcina nu depaseste 5-10% in perioada nefertila.
Zic de contactul sexual neprotejat dar fara ejaculare interna a avut loc dupa administrarea pilulei..am ciclul destul de regulat.28-30 de zile..si imi intarzie de 3 zile cam asa..si imi e oarecum teama..mentionez ca am luat si antibiotice si destule pastile zilele trecute.
Cel mai probabil este din cauza pastilei, deregleaza organismul.
Fa un test de sarcina, e ieftin si te scapa de griji. Oricum, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.
Mutubal întreabă: