| IonutMihai092 a întrebat:

Salutare! Am nevoie de o parere clara, ultimul contact sexual a fost pe 16 noiembrie, protejat si cu ejaculare afara, pe 30 noiembrie a avut menstruatie normala iar in luna decembrie nu a avut loc niciun contact sexual insa de pe la inceputul lunii ianuarie cand ar fi trebuit sa vina tot are simptome care au crescut in intensitate ieri si alaltaieri insa menstruatia nu apare.
Tipul menstruatiei este neregulat si intr adevar a avut o raceala care a incetat acum o saptamana. Ne e teama de o sarcina

14 răspunsuri:
| IonutMihai092 explică:

Mentionez ca nu a avut loc niciun incident ba chiar am verificat prezervativul cu apa la final si nu avea nimic.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este insarcinata, are dereglari menstruale din cauza racelii, sa mearga la ginecolog pentru consult si control amanunțit.

| dullcat a răspuns:

Buna.E imposibil sa fie sarcina atat timp cat in decembrie nu ati avut contact sexual.Iar menstruatia apare numai in lipsa sarcinii, deci nu are cum sa fie asta motivul daca menstruatia pe luna noiembrie a existat.

| dullcat a răspuns:

Exista teste de sarcina daca nu pricepeti cum functioneaza si continuati sa va faceti griji.Plus, ai mai primit destule raspunsuri aici https://www.tpu.ro/......iembrie-a/

suntserios
| suntserios a răspuns:

A trecut suficient timp inca un test de sarcina sa fie relevant si linistitor.

| Violleta2022 a răspuns:

Iata si raspunsul corect pe care il stiti si tu si ea:
"Tipul menstruatiei este neregulat"

Caracteristica unui ciclu de tip NEREGULAT este sa vina NEREGULAT (adica cand vrea el fara ca cineva de pe fata pamantului sa stie ori sa estimeze, cand poate veni acel ciclu).
Ciclul neregulat NU se succede niciodata la zile fixe, uneori vine la 3 saptamani, alteori la 2-3 luni sau chair mai mult.

Atata vreme cat toate partidele sexuale au fost facute cu prezervativ, NU aveti de ce sa va temeti, fiindca nu se poate produce nici o sarcina.

| IonutMihai092 explică (pentru dullcat):

Asta imi tot zice si ea ca nu e insarcinata ca pana acum avea semne de sarcina nu ca urmeaza sa i vina dar nici nu face nimic sa vada cauza intarzierii menstruatiei pe fondul ca nu e prima oara cand pateste iar eu stau panicat sa nu fie sarcina...

| IonutMihai092 explică (pentru suntserios):

Testele de sarcina sunt negative...

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru IonutMihai092):

Atunci e destul de clar că nu e sarcina.

| IonutMihai092 explică (pentru suntserios):

Are si o programare la clinica, mai are sens inca un test de sarcina inainte?

| dullcat a răspuns (pentru IonutMihai092):

Menstruatia poate intarzia din multe alte motive, asa cum scrie in linkurile din articolele postate in alte raspunsuri de-ale meleDaca nu e prima oara cand pateste poate nu ar strica o vizita la medic, fiindca nu e ca si cum afli asa dand un click pe internet.Mai apoi, daca te terifiaza intr-atat de mult scenariul unei posibile sarcini poate ar trebui sa renuntati la sex.Mie nu mi se pare un deal bun ca pentru cateva minute de placere sa stai cu morcovul in fund, stresat, o luna intreaga, dar na, fiecare face cum doreste.Incearca totusi sa te calmezi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonutMihai092):

Nu exista "intarziere" la un ciclu de tip NEREGULAT, fiindca asta este caracteristica lui, sa vina cand vrea el, fara regula!
Poti spune ca intarzieciclul, cand o femeie are ciclul fix la acelasi numar de zile, luna de luna si stii sigur ca trebuia sa-i vina in ziua x si nu a venit, doar in acel caz poti vorbi de "intarzieri.
In cazul fetei tale, nu exista intarzieri, doar ciclul de tip neregulat care vine aleator, fara ca cineva de pe pamantul asta sa-i poate estima sau calcula urmatorul ciclu sau ovulatie, de aceea este bine sa folositi la absolut toate partidele sexuale, prezervativul.

| IonutMihai092 explică (pentru Violleta2022):

Mi-a mai spus ca are mancarimi, senzatie de usturime, secretii foarte abundente, si culoare foarte rosiatica, ea banuieste ca are o infectie ceva si asta ar fi cauza intarzierii, asteapta sa mearga la ginecolog

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonutMihai092):

Este posibil si o infectie, dar nu are nici in clin sau maneca cu durata ciclului menstrual.
Sa se spele numai pe vulva cu apa calda in care a dizolvat 1-2 linguri de bicarbonat, ca-i dispar usturimile si mancarimile.