Deci va cunoasteti de 3 luni si tu ii ceri sa renunte la persoane care i-ai fost alaturi poate ani de zile. Nu ai de unde sa stii cine ii e sau nu prieten adevarat, asta ea stie, ea decide. Daca familia ei nu te place o sa ii ceri sa renunte la ei fiindca nu iti pare tie corect?
De unde "gen" știi tu atât de bine că fata aia nu e prietena adevărata?
Nu ți se pare corect să aibă o prietena care nu te place? Ai incercat sa o întrebi pe mami ce sa faci? Eventual să te duca ea de mânuță și să vorbească cu iubita ta că nu e ok ce face. Puișorul ei trebuie să fie pe tron, pe piedestal.
Vezi că sefsef ești doar in mintea ta, nu și într-o relație. Nu ai niciun drept să ii ceri să renunțe la prietenii ei, și e o manevră de tot rahatul să încerci să o faci. Te comporți ca un copil care nu suporta să vadă că și altcineva primește atenție. Grow up.
Violetta:
"Poti face un singur lucru: cere-i sa aleaga intre tine si prietena ei si asa iti dai seama daca te iubeste cu adevarat, sau nu."
Cea mai mare idioțenie pe care ai spus-o de mult timp, V. Și spui idioțenii des.
Ești sigură că ai peste 50 de ani? Că asta e răspuns de fetiță de clasa a 4-a care nu are nicio idee despre ce înseamnă maturitate emoțională.
Daca ea îți zice să renunți la vreun prieten care nu o suporta? tot ce am înțeles noi aici e cat de frumos ești tu daca asta voiai să pui in evidenta
E foarte urat ce ai facut. Nu ai niciun drept sa ii impui tu ce prieteni sa aiba...
Tu o cunoști de 3 luni și ai pretenția să renunțe la persoanele pe care le cunoaște de ani de zile?
Tu cum ai reacționa dacă ți-ar cere sa renunti la prietenii tăi?
Am ajuns la o concluzie în viata și ți-o spun cu toată inima crede-mă pe cuvântul meu ca ce urmează să-ți scriu și să-ți spun în cuvintele mele cu toată gramatica mea Română pe care o știu eu și am învățat eu este ca nu poți dovedi nimănui nimic atâta timp cât ei alege sa trăiască în jurul acel '' Oamenii'' numiți pinteni care îi vorbesc pe la spate și îi trădează și îi vinde pe nimic nu poți crede-mă pe cuvântul ca mai mult ți-l faci dușman fie cine o fie și mama ta și tatăl tău și fratele tău și omul care ți-ai da și inima pentru el dacă el nu vede și nu Acceptă Adevărul cu Adevărat ca acei oamenii sunt trădători și falși și iar vinde pe nimic până nu-și deschide ei ochii și nu-și dau seama poți tu să-l deschid ochi și cu cleștele (vine vorba) (metaforic) mai mult ți faci dușmani și ți întorci în potriva ta fie ca tu le vrei binele cu Adevărat.
Există un Dumnezeu lasă pe mâna lui totul și vei vedea ce alți nu au șansa asta și ocazia asta Niciodată în viata lor dacă și tu ești cu inima curată și nu faci rău la rândul tău altor oamenii nevinovați.
Timpul va dovedi daca sunt prietene adevarate sau nu, asadar tu nu trebuie sa faci nimic.
Insoara_te cu ea, altfel nu ai dreptul sa ii faci program cu cine sa fie prietena și cu cine nu.
Ce vrei sa ii transmiti? Ca daca se insoara cu fata are dreptul sa ii aleaga prietenii si sa ii faca program? Daca pe tine te controleaza barbatul nu trebuie sa sugerezi si altori barbati sa faca asta.